Oglasila se policija nakon tvrdnji da je Marijana Seifert ubijena

11.08.2023

12:17

0

Izdali su zvanično saopštenje

Oglasila se policija nakon tvrdnji da je Marijana Seifert ubijena
Marijana Seifert - Copyright Printscreen/YouTube/Veliki brat

Marijana Seifert nestala je u aprilu prošle godine, a pre nekoliko dana je njena sestra Maja Kovačević iznela tvrdnje da je pobednica "Velikog brata" ubijena. Sada se tim povodom oglasila i zagrebačka policija.

Iz saopštenja, koje prenosimo u celosti, jasno je da oni nemaju nikakva nova saznanja o Marijaninom nestanku, a tvrdnje njene sestre nisu ni pomenuli.

Youtube screenshot ,,Veliki brat", Ana Bee
Marijana Seifert

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke od trenutka primljene prijave nestanka osobe poduzeli su sve mere i radnje prilikom traganja, koje se poduzimaju i dalje. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve alate koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, između ostalih radnji i mera sprovedena je pretraga terena koji su policijski službenici na temelju prikupljenih saznanja locirali kao moguću početnu lokaciju traganja, kao i korita reke Save, te su ujedno pregledane nadzorne kamere na lokacijama za koje su prikupljena saznanja da se osoba njima kretala.

- Još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano sprovode i sprovodiće ciljane aktivnosti proverom dostupnih prikupljenih informacija radi otkrivanja novih informacija koje se koriste u svrhu traganja i  pronalaska osobe - piše u saopštenju, preneo je "Dnevnik.hr".

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

Marijanina sestra Maja se, podsetimo, uključila uživo u emisiju "Narod pita", gde je otkrila da je do nje došla informacija da je njena sestra ubijena, te da je krivac zaštićen od strane njegove porodice. Ona je čak otkrila i lokaciju gde se, navodno, nalazi telo njene sestre.

Podsetimo, Marijana je nestala u noći 26. aprila 2022. godine, kada je otišla iz doma na Savici u Zagrebu, gde je živela sa porodicom, a nestanak je policiji prijavio njen suprug Karlo Seifert.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike