Ćerka Lise Meri Prisli otkriva hit porodične tajne! S kojom se bolešću muči i kakve veze njeni imaju s Kardašijanovima (FOTO)

14.08.2023

13:55

0

Dotakla se i neobičnog imena koje je dala ćerki, pa objasnila - otkud joj baš ta ideja

Ćerka Lise Meri Prisli otkriva hit porodične tajne! S kojom se bolešću muči i kakve veze njeni imaju s Kardašijanovima (FOTO)
Rajli Kio - Copyright Profimedia

Rajli Kio, ćerka pokojne Lise Meri Prisli koja je nedavno proglašena i jedinom njenom naslednicom, svojevremeno je s porodicom tek s vremena na vreme boravila u Grejslendu - i to u gostinjskom delu. Kada bi se turisti razišli, oni bi se onda svi okupili, vozili kolima za golf, slavili praznike... A osoblje bi za njih pripremilo sve što bi im palo na pamet, pa i više od toga.

U jednom intervjuu, Rajli koja sada u svojim rukama drži ključeve ovog imanja, sa setom se prisetila minulih dana pa prokomentarisala:

Rajli Kio, Profimedia
 

- Dok su Elvisovi kuvari još bili živi, baš bi nas počastili - počela je ona, piše „Veniti fer", pa dodala kako bi južnjačkih specijaliteta bilo u izobilju; od prženog soma, piletine do graška, zelja, kukuruznog hleba, pasulja i, na kraju, pudinga od banane.

Još mnoge misli vrzmale su joj se po glavi tokom prvog rođendana koji je proslavila bez majke, a za vreme ovog razgovora s medijima - u lobiju jednog hotela u Švajcarskoj. Istakla je kako je nekoliko puta prenoćila u Grejslendu, ali nije želela da detaljiše o tome, iz samog poštovanja prema dedi kog nikada nije ni upoznala.

Pravilo koje se ne menja

Grejslend, Profimedia
 

Inače, drugi sprat zdanja bio je zatvoren za javnost, jer je pevač tu doživeo srčani udar - pa iz poštovanja i prema celoj porodici, prenosi i dalje tamošnja štampa.

Otad, svakako, mnogo šta se promenilo, a zbog svega - i ona sama. Upitana, najpre, zašto daje intervju u Švajcarskoj, otkrila je:

- Imam lajmsku bolest, pa ovu pauzu koristim da se malo „dovedem u red" ovde. Holistička terapija je u pitanju, ali takva kakve u Americi još nema. Na primer, pročišćavanje krvi.

Rajli Kio, Profimedia
 

Sa druge strane, osvrnuvši se između ostalog još jednom na svoju mladost, ispričala je na iznenađenje ekipe kakve veze njena porodica ima sa Kardašijanovima.

Podsetimo, Lisa Meri je poslednje dane provela u Kalabasasu, za koji se posebno čulo zbog rijalitija Kim, Kloi i Kortni, a gde takođe kuće imaju i Madona, Majli Sajrus, Drejk, Vil Smit, te mnogi drugi. Kiova je rekla:

- Kad smo mi tu prvo bili, mislim da nam je društvo pravila samo još Melisa Eteridž i bilo je dosta konja. To je moj pravi dom. A moja baka (Prisila) je izlazila s Robertom (Kardašijanom)... ? Proverite to malo bolje.

Ispostavilo se da je bila u pravu - posle razvoda sa Elvisom, Prisila i Robert su bili zajedno, 1973. godine. Rastali su se jer ona nije želela da se uda za njega dok je Prisli živ.

Kim Kardašijan i Kanje Vest „promenili istoriju"

Kim Kardašijan i Kanje Vest, Profimedia
 

Kim Kardašijan, ćerka pokojnog Roberta i njen bivši suprug, Kanje Vest, kasnije su kupili zemlju gde je bila porodična kuća Kijove, u kojoj je ona odrasla. Taj dom su srušili, pa napravili sebi veću, koju je dizajnirao Aksel Vervordt.

U njoj, Kim sada živi s decom.

Tokom razgovora, još jedna velika tajna „ispala" je iz Rajlinij usta. Naime, pošto joj se u jednom trenutku pridružila i ćerka koju je dobila uz pomoć surogata, ona je ekipu koju je ugostila upoznala sa njom, pa ispričala zašto joj je dala ime Tupelo Storm Smit-Peterson.

Devojčica je rođena u avgustu 2022. godine.

- Surogat majčinstvo je, po mom mišljenju, toliko velika, nesebična, kul stvar koju jedna žena može da učini. Ja mogu da nosim dete, ali sam osećala da je bolje ovako, zbog autoimune bolesti s kojom se borim. A ime Tupelo? Tupelo je, kao što u stvari i znate, rodno mesto kralja roka (Elvisa), u Misisipiju. Odabrali smo ga i pre nego što je film o njemu izašao. Razmišljali smo ovako: „Super, nije jasno povezano s porodicom, a jeste." U smislu, nije da smo je nazvali, na primer, Misisipi (smeh). I, izlazi film, Tupelo ovo, Tupelo ono... Malo sam se zabrinula. Ali sve je na kraju bilo okej - objasnila je.

Mezimica je, s druge strane, srednje ime dobila po Rajlinom bratu, Bendžaminu Stormu, koji je preminuo s 27 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike