Završen spor između Rajli Kio i Prisile Prisli: Evo kako je i kome pripala sva imovina pokojne Lise Meri!

05.08.2023

16:10

0

Presuđeno je u njenu korist

Završen spor između Rajli Kio i Prisile Prisli: Evo kako je i kome pripala sva imovina pokojne Lise Meri!
Rajli Kio - Copyright Profimedia

Ćerka pokojne Lise Meri Prisli, Rajli Kio, zvanično je proglašena jedinim naslednikom imovine preostale za njenom majkom proteklog petka u Los Anđelesu, bruje strani mediji. Po zvaršetku spora s bakom Prisilom, istaknuto je i da će ona upravljati delom preostalim za njene još uvek maloletne polusestre Finli i Harper, koje je jedina Elvisova mezimica dobila u braku sa Majklom Lokvudom.

- Gledali smo kako je najbolje za najmlađe, o kojima će i Lokvud svakako nastaviti da se stara - poručila je sudija Lin H. Skaduto, prenosi „People" koji je presudu dobio na uvid, sačinjenu i na osnovu nagodbe predložene od strane Kiove, a koju čine čak 73 stranice.

Podsetimo, Rajli je najpre predala sudu svu neophodnu dokumentaciju 12. juna, akonto pređašnje postignutog dogovora s Majklom i Prisilom. Zatim, „dobila je ključeve" čuvenog Elvisovog „Grejslenda" - koji je on prethodno pripao njegovoj ćerki pošto je on umro, sredinom avgusta 1977. godine.

Prisila Prisli, Profimedia
 

Onda, advokat Rajlijeve, Džastin Gold, naglasio je kako njegov klijent ne bi naplaćivao svoje usluge poverenika, kao što bi to činila njena baka, zbog čega je i te kako bilo došlo do drame u porodici. Prisila je, takođe, želela da zadrži svoje pravo da povuče „sve što joj pripada iz zajedničkog kofera", kao i da danas-sutra bude sahranjena kraj nekadašnjeg supruga, ćerke i njenog sina Bendžamina koji je umro 2020, podigavši ruku na sebe.

Lisa Meri Prisli i Bendžamin Kio, Profimedia
 

Na kraju, pošto je po iznenadnoj smrti Lise Meri „osporila autentičnost amandmana" iz 2016. godine to ju je, kao i bivšeg biznis menadžera Barija Sigela, uklonilo s liste poverenika.

Drama kojoj se niko nije nadao

Lisa Meri bila je navodno 2016. godine sastavila testament u kom je uklonila svoju majku sa mesta upravitelja imovine. Posle njene smrti, Prisila je želela da taj dokument ospori, tvrdeći da on nije validan. Advokati su bili podneli žalbu, tvrdeći da je Prisilino ime pogrešno napisano, te da im Lisin potpis deluje drugačije od originalnog. Takođe, Prisila je tvrdila da je ćerka nikada nije obavestila o ovim izmenama, te da je sve saznala posle tragičnog događaja.

Zbog svega ovoga i u javnosti se bila podigla ogromna prašina, ali uzimajući u obzir najnovije informacije - bilo je uzalud.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike