Isplivali detalji nagodbe! Evo koliko će novca Rajli Kio morati da isplati Prisili, kao naslednica pokojne Lise Meri Prisli

15.06.2023

14:05

0

Advokati su u maju pričali kako će sve biti čuvano u strogoj tajnosti, ali planovi su im se izjalovili

Isplivali detalji nagodbe! Evo koliko će novca Rajli Kio morati da isplati Prisili, kao naslednica pokojne Lise Meri Prisli
Rajli Kio - Copyright Profimedia

Kao jedina naslednica pokojne Lise Meri Prisli, Rajli Kio moraće baki Prisili da isplati milion dolara, posle nagodbe na sudu koja je postignuta u maju, piše „People". U tom periodu, inače, pravni predstavnici istakli su za javnost kako će svi detalji biti strogo čuvani u tajnosti.

Međutim, planovi su im se izjalovili, pošto je dokument dat medijima na uvid. Ipak, još uvek nije poznato kako je tačno došlo do nagodbe.

Takođe, Rajli će Prisili uz pomenut milion morati da isplati i sudske troškove, naglašeno je u fajlu od čak 95 strana. U pitanju je cifra od 400.000 dolara.

U šestom paragrafu ovog slučaja piše kako će „transfer morati da se odvije u roku od 10 dana pošto Rajli dobije prihode od životnog osiguranja".

Lisa Meri Prisli, Profimedia
 

Podsetimo, Prisila je zvanično uklonjena s liste poverenika pokojne ćerke 11. maja. Rajli će tako voditi glavnu reč po pitanju svega što je njena majka za sobom ostavila. Biće odgovorna za deo namenjen još uvek maloletnim bliznakinjama Harper i Finli Lokvud. Baka će biti zadužena za deo nasledstva koji je namenjen Lisinom polubratu Navaronu Garibaldiju Garsiji.

Veruje se da su Lisa i Prisila „zaratile" oko 2016, kada je majka ćerki gotovo okrenula leđa dok se ona borila za starateljstvo. Prema pisanjima stranih medija, onda je učinjena promena po pitanju poverenika, o kojoj Prisila ništa nije znala do četiri dana posle Lisine smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike