„Zašto Bog uzima one dobre ljude?" Tinu Ivanović smrt majke potpuno slomila (FOTO)

12.08.2023

17:40

1

Pevačica se teško nosi s velikim gubitkom

„Zašto Bog uzima one dobre ljude?" Tinu Ivanović smrt majke potpuno slomila (FOTO)
Tina Ivanović - Copyright ATAImages/M. M.

Tina Ivanović nedavno je ostala bez majke i teško se nosi s tim velikim gubitkom. Za nju je bila izuzetno vezana.

Njena smrt u potpunosti ju je dotakla.

Najnovijim „storijima" mnoge je rasplakala - tražeći prave reči kojima bi izrazila koliku tugu sada oseća, malo posle majčine sahrane.

- Negde daleko od ovog sveta nalaze se ljudi koji večno spavaju .Naši anđeli čuvari, voljene osobe koje te gledaju sa neba. Daju ti svu podršku ovog sveta, kako bi znao da nsii sam. Možda ih ne vidiš, ali možeš ih osetiti, samo treba verovati da neko misli na tebe. I kada se jave u snu, znaj da žele dati znak da će se nešto dogoditi ili su te se uželeli. Te osobe ne bi nikada volele da budu zaboravljene, zato te one uvek podsete da su one možda sada negde daleko, ali ipak tu u blizini tvoje duše - glasi njena prva „priča", dok je druga i još opširnija.

Tina Ivanović, Instagram screenshot / tina_ivanovic_official
 

- Ponekad kada padne noć, onako sama u svojoj sobi pod svetlom koje ne dopire do mene, moja duša puna tame, bola i patnje piše o tebi. Često razmišljam tako sama o osobama koje mi fale, a znam da nikad neće doći. Zašto Bog uzima one dobre ljude? Šta su to oni zgrešili Bogu da ih on sada kažnjava na ovako surov način? Ovo su pitanja koja postavljam sama sebi u glavi, ali ne znam odgovor na njih - počela je Tina Ivanović, a onda dodala:

„Teško mi je..."

- Volela bih samo da vratim ono vreme kada su te osobe bile neko na ovom svetu. Sada su postali samo pepeo, a njihov život se svakim danom smanjivao i goreo kao cigareta. Kada izgori i onaj poslednji dim, ostaje samo pepeo i filter iza toga. Taj poslednji dim predstavlja izdah duše, a pepeo ono mrtvo telo koje bespomoćno leži i filter ono što je ta osoba bila pre samo jedan minut. I dok ovo sada pišem, teško mi je, svaka pomisao na smrt voljene osobe me boli. Nije to zub, to mnogo jače zaboli i ne prestaje. Drhtavom rukom i sa suzama u očima završavam ovaj tekst - zaključila je pevačica.

Tina Ivanović, Instagram screenshot / tina_ivanovic_official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike