Žalim što Zvezdanu nisam rodila dete: Tina Ivanović o bolnoj temi, priznala i kako rešava nesuglasice u braku

04.04.2022

10:50

0

Pevačica je, posle dužeg vremena, rešila da odgovori na mnoge teme koje su pokrenute o njoj u javnosti

Žalim što Zvezdanu nisam rodila dete: Tina Ivanović o bolnoj temi, priznala i kako rešava nesuglasice u braku
Tina Ivanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tina Ivanović je već dugi niz godina na estradi, a iako je nisu posebno pratili skandali, bila je u centru pažnje. Ona je sada ogolila dušu, te progovorila o prodaji svog porodičnog doma, tome što su je nazivali sponzorušom, ali i onome za čim žali - što mužu Zvezdanu nije rodila dete.

O prodaji kuće za 700.000 evra

- Pa računali ste samo jednu kuću, ali i ova druga vredi još toliko. Istina je da smo Zvezdan i ja odlučili da prodamo oba objekta. Jedan je stambeni prostor sa dva lokala, a drugi je predviđen za motel. Zvezdan je hteo da otvori diskoteku, ali ja sam se protivila tom predlogu jer ne želim buku oko kuće. Imamo dosta planova, o tom potom, volela bih za početak da se preselimo u neki izolovaniji deo, mirniji, okružen prirodom...

Antonio Ahel/ATAImages Youtube/Paparazzo lov
 

Kažnjava Zvezdana kad nije dobar?

Pevačica je priznala da i u njenom, kao i svakom, braku ima trzavica, te je objasnila da li je ljubomorna

- Naravno! Zaključavam Zvezdana kada nije dobar i progutam ključ (smeh). Ja zaista ne znam da li postoji brak koji nema krize. Smatram da u svakom odnosu ima trzavica, ali ako postoji tolerancija i razumevanje, sve se može. Ja nikada ne pravim buku odmah, mudro sakupljam sve dokaze pa onda reagujem. Bilo je zabavnih situacija, na primer kada se Zvezdan dopisivao preko Fejsbuka, pa sam ja ušla i sve to istražila (smeh). Šalju mu devojke sve i svašta. Šalju i meni muškarci, ali ja to odmah blokiram - rekla je ona za Alo, pa otkrila:

- Zvezdan i ja smo preko dvadeset godina zajedno, od početka moje karijere, i zaista imamo poverenja jedno u drugo. Zato nam i ne treba mnogo da rešimo bilo kakav problem.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako kaže, jedina neostvarena želja joj je to što nije rodila dete Zvezdanu.

- Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova.

Nazivali su je sponzorušom kada je objavila pesmu "Bunda od nerca", ali ona više za to ne mari. 

- Ja sam pre pevala lepe, ljubavne pesme, bila sam zakopčana do grla, ali me niko nije primetio. Kada sam se pojavila sa „Bundom od nerca“ sve je eksplodiralo. Tada sam imala zakazane nastupe i po godinu dana unapred - kaže ona i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pa nisam ja jedina koja se pojavila golišava i sa takvim pesmama. I pre mene su bile pevačice u tom fazonu, na kraju krajeva, i Brenina pesma „Da mi kupiš, Mile, suknjicu od svile“ u to vreme je bila sponzorska pesma, „Dovešću te Šeki do prosjačkog štapa“ takođe. Kola su se slomila na meni, pa su mene okarakterisali kao pevačicu sponzorskih pesama. Svima u inat, i sledeća će biti takva!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike