Tina Ivanović kroz suze otvorila dušu o teškom detinjstvu: Tata se borio da nas othrani!

27.11.2022

20:01

0

Pevačica, uprkos svemu, ističe da njeno detinjstvo nije bilo nesrećno

Tina Ivanović kroz suze otvorila dušu o teškom detinjstvu: Tata se borio da nas othrani!
Tina Ivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tina Ivanović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, a zbog svojih kontroverznih pesama često je na meti oprečnih komentara.

Malo ko zna za njenu potresnu priču iz detinjstva, za period koji joj je udeljivao svakodnevne izazove, iako bi trebalo da bude bezbrižno.

Pevačica je sada u jednoj emisiji otvorila dušu o svojoj porodici i o finansijskim problemima sa kojima su se susretali gotovo svakodnevno.

ATAImages/Antonio Ahel
Tina Ivanović

Tina Ivanović se kroz suze prisetila detinjstva, ali ipak je istakla da uprkos svemu ono nije bilo nesrećno.

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka, sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i da nas koliko-toliko othrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču.

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo - otkrila je Tina na ''Kurir'' televiziji.

Antonio Ahel/ATAImages
Tina Ivanović
Podsetimo, Tina je danas u srećnom braku sa suprugom Zvezdanom, a nedavno su odlučili da prodaju svoju velelepnu kuću, koju će zameniti stanom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike