Okliznula se na putu do toaleta, pa podlegla strašnim povredama: Velika grčka pevačka zvezda preminula posle bizarne nesreće (FOTO)

11.08.2023

22:20

0

Jedna koleginica sa scene potvrdila je tužne vesti na društvenim mrežama

Okliznula se na putu do toaleta, pa podlegla strašnim povredama: Velika grčka pevačka zvezda preminula posle bizarne nesreće (FOTO)
Lizeta Nikolau - Copyright Youtube screenshot / Ena Tragoudi Akoma

Grčka pevačica Lizeta Nikolau nedavno je doživela jeziv peh - na putu ka toaletu u jednoj kafeteriji izgubila je ravnotežu, okliznula se i pala na stepeništu, zbog čega je ubrzo bila i hospitalizovana.

Nikolau je zatim bila i intubirana na Odeljenju intenzivne nege u izvesnoj privatnoj klinici u Pireju, s teškom povredom glave, bruje strani mediji.

Sudeći po objavi s Fejsbuka koleginice sa scene, Eleni Dimu, Lizeta je na kraju preminula u 72. godini.

- Kakva šteta.... Srećan put, Lizet, kao što sam ti uvek govorila - poručila je ona uz svoj „post".  

 

 

Podsetimo, Lizeta je još od malih nogu pokazivala ogroman talenat za pesmu. Tokom karijere izvodila je numere Mikisa Teodorakisa, te nastupala sa značajnim imenima kao što su Janis Markopulos, Vasilis Cicanis, Haralambos Garganurakis, Viki Mosholiju, Dimitra Galani.

Godine 1977. izašao je njen prvi album pod nazivom „Lizetin osmeh", a pesme su joj „potpisali" neki od najvećih grčkih kompozitora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike