Istraga je u toku: Čovek koji je godinama tvrdio da je sin Alena Delona pronađen je mrtav u Parizu

22.05.2023

13:55

1

Njegovo ime je Kristijan Aron Bulonj, ali je javnosti bio poznat samo kao Ari Bulonj

Istraga je u toku: Čovek koji je godinama tvrdio da je sin Alena Delona pronađen je mrtav u Parizu
Kristijan Aron Bulonj - Copyright Profimedia

Kristijan Aron Bulonj, poznatiji kao Ari Bulonj koji je godinama tvrdio i javno da je sin čuvenog Alena Delona, pronađen je pre nekoliko dana mrtav u svom stanu u Parizu. Istraga zbog ovoga brzo je pokrenuta i, prema napisima stranih medija, jedna osoba već je privedena zbog „nepružanja pomoći čoveku u opasnosti", istaklo je tužilaštvo.

U pitanju je, prema napisima „Parisien-e", Arijeva partnerka.

Tužilaštvo dodaje kako istraga ima za cilj „razjašnjavanje okolnosti u kojima je mogla da nastupi smrt žrtve, čije je telo nađeno ukočeno“.

Bulonj je, podsetimo, rođen u avgustu 1962. godine. Bio je sin nemačke manekenke, pevačice i glumice Niko, ikone „Velvet underground-a“. Naglašavao je kako je Delonov vanbračni sin gotovo kad god bi mu se za to ukazala prilika, dok je slavni glumac te tvrdnje - uvek negirao.

Inače, kao dete ga je odgajala Alenova majka (Edit Bulonj), čije je prezime i nosio. Brinula je o Ariju, jer je Niko imala problema s heroinom.

Pre nekoliko godina, podneo je zahtev za priznavanje očinstva, ali su francuski sudovi odbili isti „zbog mesta prebivališta Alena Delona, koje se nalazi u Švajcarskoj".

Alen Delon, Profimedia
 

- Procedura u žalbenom postupku će biti prekinuta i ceo slučaj zatvoren. Delon je stalno osporavao to očinstvo - kazao je bio za „France-Presse" advokat zvezde, Kristof Ajela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike