Šon Pen izveo 21 godinu mlađu devojku na romantičnu večeru: U opuštenom izdanju stigli u restoran, pa iznenadili onim što su posle uradili

10.08.2023

07:45

0

Očigledno je da i te kako uživaju u ljubavi

Šon Pen izveo 21 godinu mlađu devojku na romantičnu večeru: U opuštenom izdanju stigli u restoran, pa iznenadili onim što su posle uradili
Šon Pen sa devojkom Olgom - Copyright Profimedia

Šon Pen, čuveni glumac, i njegova 21 godinu mlađa devojka, takođe glumica, Olga Korotjajeva, uhvaćeni su od strane paparaca dok su išli na večeru. 

Par je uživao u jednom poznatom restoranu u Njujorku, koji neretko posećuju slavne ličnosti. 

Glumac je za ovu priliku nosio farmerke i teksas jaknu, dok je ispod obukao crnu majicu. S druge strane, Olga, iako je delovala ležerno, izgledala je veoma elegantno u teget haljini do kolena, koja je posebno naglasila njen struk.

Par je uočen kako stiže u restoran čim je palo veče, a nakon što su uživali u večeri, prošetali su držeći se za ruke. 

Podsetimo, nije poznato kada su glumac i njegova nova izabranica započeli vezu, ali su prvi put viđeni zajedno krajem maja u Malibuu. 

Oni su potom otišli na odmor u Evropu, te su uhvaćeni i kako se ljube u Rimu, a onda ponovo iskazali svoja osećanja u Sen Tropeu. 

Profimedia
Šon Pen sa novom devojkom Olgom

Šon Pen je očigledno slab na mlađe devojke, pošto je njegova poslednja izabranica imala samo 32 godine u trenutku kada su se razvodili.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike