Šon Pen i 30 godina mlađa Lejla zvanično razvedeni: Upropastio sam brak, još je volim

12.04.2022

20:49

0

Autor: Marija Mitić

Slavni glumac otkrio je zbog čega ga je ostavila supruga

Šon Pen i 30 godina mlađa Lejla zvanično razvedeni: Upropastio sam brak, još je volim
profimedia-0680166541 - Copyright Profimedia

Glumac Šon Pen (61) i tri decenije mlađa Lejla Džordž zvanično su se, sudski razveli. Glumac ne krije da mu ovo teško pada, kao i da još uvek ima emocije prema, sada već bivšoj supruzi.

 - Postoji žena u koju sam jako zaljubljen, Lejla Džordž, koju sada viđam tek ponekad, jer sam sj*bao brak. Bili smo venčani samo godinu dana, ali sam pet godina bio jako nemaran tip - počeo je iskreno glumac i naglasio da suprugu nikada nije prevario ni učinio neku sličnu stvar, ali je "dopustio sebi da misli kako je njegov rad na toliko različitih stvari toliko važan, a to uključuje i prepuštanje totalnoj depresiji i beg u alkohol i tablete već od 11 ujutru, konstantno gledanje vesti, praćenje Trampove ere, posmatranje i jednostavno očajavanje".

Profimedia
Šon Pen i Lejla Džordž

Glumac je svoju bivšu suprugu potom nahvalio i dao uvid u probleme koji su ga mučili tokom njihove veze.

 - Kako se pokazalo, a to će vas šokirati, lepe, neverovatno drage, maštovite, talentovane mlade žene koje se udaju za dosta starijeg muškarca od sebe, zapravo ne vole kad ustanu nakon mirno prospavane noći, a njihov tek venčani suprug leži na kauču, gde od četiri sata ujutru gleda sve moguće gluposti koje se događaju u svetu i koji u 10.30 ujutro odluči kako je idealno vreme za duplu vodku, tonik i tabletu za spavanje i kaže:

 - Dobro jutro, draga. Ja ću se onesvestiti na par sati i pobeći od svih ovih sr*nja - otvoreno je ispričao Pen.

Profimedia
Šon Pen i Lejla Džordž

Vlasnik dva Oskara kaže i da još uvek oseća potrebu za vodkom i tabletama za spavanje, ali naglašava da ih više ne koristi.

Podsetimo, Šon i Lejla su vezu započeli 2016., a venčali se u 2020. godine. Rastali su se oko godinu dana kasnije, a prošle jeseni Lejla je predala papire za razvod.

Rastanak od Lejle je za Šona treći put da prolazi kroz razvod. U braku s Madonom je bio od 1985. do 1989., a sa glumicom Robin Vrajt od 1996. do 2010. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike