Šon Pen se tek razveo, a već je uslikan sa novom devojkom: Mlađa je od njega 21 godinu i svi misle da će opet da se ženi (FOTO)

09.06.2023

10:04

0

I ona je glumica

Šon Pen se tek razveo, a već je uslikan sa novom devojkom: Mlađa je od njega 21 godinu i svi misle da će opet da se ženi (FOTO)
Šon Pen sa devojkom - Copyright Profimedia

Slavni glumac Šon Pen (62) uslikan je u italijanskoj prestonici sa novom devojkom, glumicom Olgom Korotjaevom (43).

Da je njihova veza postala javna, govore fotografije na kojima par šeta ulicama Rima, te su zagrljeni obilazili prodavnice. Nisu izostali ni poljupci, a viđeni su kako obilaze luksuzne zlatare.

Potpuno opušteni i raspoloženi, šetali su ležerno obučeni, te čak nisu mnogo ni privlačili pažnju. Ipak, to nije prvi put da su ih paparaci uhvatili zajedno, jer su prethodno viđeni na zajedničkoj večeri u Malibuu u Kaliforniji. Tada su se za izlazak doterali, a nije poznato otkad njihova romansa traje.

Strani mediji nagađaju da je reč o svežoj vezi, s obzirom na to da je Šon tek u januaru uslikan u Los Anđelesu na sastanku sa 33-godišnjom Tarkom Rasel.

No, čini se da slavni glumac uživa u novoj ljubavi, te da su oboje na sedmom nebu. Strani mediji, takođe, ističu i njihovu veliku razliku u godinama, jer je od svoje koleginice strariji 21 godinu. 

Olga je, inače, najpoznatija po ulogama u filmovima "Le bonheur" iz 2013, "Banking District" iz 2017. i "Blast" iz 2021. godine.

Noviteti u životu Pena mnoge su iznenadili, jer je naširoko pisano o njegovom razvodu braka od 32-godišnje Lejle Džordž, koja je od njegove ćerke Dilan starija samo nekoliko meseci. Par je bio zajedno od 2016, a na ludi kamen stali su 2020. godine, ali nisu dugo opstali u bračnim vodama. Pen je svojevremeno priznao da je on taj koji je kriv za razvod.

Šon Pen/Profimedia
Šon Pen

- Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme. Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je. Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku - ispričao je Pen u intervjuu za "Hollywood Authentic" prošle godine, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike