Razvodi se Kevin Kostner posle 18 godina braka: Njegova supruga podnela zahtev, oglasio se i glumčev predstavnik za medije

03.05.2023

10:41

0

Imaće zajedničko starateljstvo nad decom

Razvodi se Kevin Kostner posle 18 godina braka: Njegova supruga podnela zahtev, oglasio se i glumčev predstavnik za medije
Kevin Kostner sa suprugom - Copyright Profimedia

Kevin Kostner razvodi se posle 18 godina braka u kom je bio sa Kristin Baumgartner.

Njegova žena s kojom slavni glumac ima troje dece, inicirala je rastanak, te podnela papire za razvod.

Ona je navela da je do razlaza došlo zbog "nepomirljivih razloga", a zatražila je zajedničko starateljstvo nad decom - Kejdenom (15), Hejsom (14) i Grejs (12). Kostner je u utorak odgovorio na zahtev za razvod, a i sam traži zajedničko starateljstvo.

Podsetimo, proslavljeni 68-godišnjak i 19 godina mlađa Kristin, model i modni dizajner, počeli su da se zabavljaju 1999. godine, a venčali su se na Kevinovom ranču Costner's Aspen u Koloradu 2004. godine, prenosi "Daily Mail".

Profimedia
Kevin Kostner

 

- Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele to toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovaj težak period - piše u saopštenju Kostnerovog predstavnika.

Lepa 49-godišnjakinja nije tražila alimentaciju, ali će joj izdržavanje biti isplaćemo u skladu sa uslovima predbračnog sporazuma.

Profimedia
Razvodi se: Kevin Kostner sa suprugom

 

Inače, Kostneru je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je oženjen Sindi Silvom, a i sa njom je dobio troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). On ima još jednog sina Lijama kog je dobio dok se zabavljao sa Bridžit Runi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike