Rasta ide u Tursku na transplantaciju kose? Ovo će ga koštati 3.000 evra: Na sve je spreman, samo da povrati prepoznatljiv izgled

06.08.2023

09:45

1

Devojka je uz njega i maksimalno ga podržava

Rasta ide u Tursku na transplantaciju kose? Ovo će ga koštati 3.000 evra: Na sve je spreman, samo da povrati prepoznatljiv izgled
Stefan Đurić Rasta - Copyright ATAImages/M. M.

Stefan Đurić Rasta navodno je ponovo ošišao dredove jer je počeo da ćelavi. Prethodno, „skinuo" ih je kada mu se rodila ćerka Tara, ali ovoga puta situacija je, prema rečima insajdera za jedne domaće medije, znatno ozbiljnija. 

Reper je na sve spreman da povrati kako prepoznatljiv izgled, tako i samopouzdanje koje mu je trenutno narušeno. Zahvat na koji se, prema daljim napisima, ozbiljno rešio, koštaće ga 3.000 evra. 

Rasta na ćerkinom rođendanu bez dredova, ATAImages/ M.M.
 

- Rasta je već mesecima u potrazi za najboljom klinikom koja se bavi ovim zahvatom i konačno je uspeo da pronađe nešto što mu odgovara. Na transplantaciju kose planira da ode u Tursku, a za ovu intervenciju izdvojiće 3.000 evra - tvrdi izvor za „Alo", pa nastavlja:

„Nije mu lako..."

- Otkako se pojavio na našoj sceni, Rasta je bio prepoznatljiv po svojim dredovima koje je godinama održavao. Prvi put ih je ošišao kada mu se rodila Tara, a tada je taj gest objasnio potrebom da se saživi sa ćerkom  i da im zajedno raste kosa. Međutim, ovaj put je situacija drugačija i borba sa gubitka kose mu jako teško pada, te je spreman na sve kako bi svoje stanje vratio u prvobitno.

- Gubitak kose normalna je pojava kod muškaraca srednjih godina, ali Rasta nije u stanju da situaciju prihvati takvom kakva jeste. Iz tog razloga se i odlučio za hitnu intervenciju kako bi povratio i prepoznatljiv izgled, ali i samopouzdanje koje je narušeno - izjavio je onda on.

Devojka Marija i te kako je uz njega, čak i u ovoj situaciji. 

- Rasta i Marija imaju zaista idiličan odnos, a ona mu daje vetar u leđa, kako inače u životu tako i u ovoj situaciji. Rasti ta podrška mnogo znači, jer, kako sam već rekao, samopouzdanje mu trenutno nije na visokom nivou - zaključuje izvor za pomenute medije, dok se reper akonto ove priče još uvek i sam nije oglasio javno. 

Stefan Đurić Rasta, ATAImages/M. M.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike