„Brilijantski prsten sam mu bacila u lice, pred svima!" Pevačica otkriva zašto je odbila Sašu Popovića, kada ju je zaprosio

05.08.2023

09:20

0

Bio je, kaže, savršen muškarac, ali se na ovaj veliki korak rešio u pogrešno vreme

„Brilijantski prsten sam mu bacila u lice, pred svima!" Pevačica otkriva zašto je odbila Sašu Popovića, kada ju je zaprosio
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović već izvesno vreme maksimalno uživa sa pevačicom Suzanom Jovanović, međutim ranije, on je prema jednoj njenoj koleginici sa scene gajio izuzetno jaka osećanja. Sa njom je poželeo i brak, ali kako je objasnila - u pogrešno vreme.

Suzana Jovanović i Saša Popović, ATAImagesAntonio Ahel
 

U pitanju je Zlata Petrović koja je, govoreći na ovu temu jednom prilikom, otkrila kako ju je upitao da se uda za njega 1989. godine, te zašto mu je rekla „ne" i bacila mu prsten u lice.

„Prepala sam se!"

Zlata Petrović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Sale me je mnogo voleo, patio je dugo za mnom kad smo raskinuli... Zaprosio me je za rođendan. Izvadio je brilijantski prsten pred gostima, a ja sam se prepala i bacila mu ga u lice. Popović je savršen muškarac, ali me je zaprosio u pogrešno vreme. Bila sam mlada, imala sam 27 godina, a dve godine ranije sam se razvela od Hasana Dudića - izjavila je svojevremeno ona, prenose mediji.

Našto kasnije, kao uspešan i lep muškarac, Saša je nastavio da privlači nežniji pol, a i sam nije mogao da im odoli.

Ipak, nije se skrasio sve dok nije upoznao Suzanu, s kojom je osnovao i porodicu.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike