"To dete se neće roditi" Devojka Saše Popovića izgubila bebu svojevremeno, a baba Vanga mu sve predvidela

04.07.2023

10:35

0

Govorila o tragediji u jeku planova za svadbu

"To dete se neće roditi" Devojka Saše Popovića izgubila bebu svojevremeno, a baba Vanga mu sve predvidela
Saša Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jedan od najuticajnih ljudi srpskog šou-biznica, Saša Popović, iza sebe ima decenije staža na estradi, a oprobao se u raznim ulogama. 

Popović je jednom prilikom tokom turneje u bugarskoj sa Lepom Brenom posetio čuvenu proročicu, babu Vangu. Jednom prilikom je govorio o njenom proročanstvu i otkrio kako mu je predvidela da će njegova tadašnja devojka, koja je bila trudna, izgubiti njihovu bebu.

Između ostalog Vanga je Saši tada rekla da će postati direktor velike muzičke firme, da će umreti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

Wikipedia
Baba Vanga

- U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: "Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna", a ona mi odgovara: "Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi". Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48 godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir - priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand" produkcije, na kojeg su baba Vangine reči ozbiljno uticale.

- Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila - kazao je kroz smeh Popović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike