Drama na nastupu Šemse Suljaković! Mladić završio sav krvav u hitnoj pomoći: Osećala sam se jako loše! (FOTO)

04.08.2023

20:50

0

Pevačica se prestravila

Drama na nastupu Šemse Suljaković! Mladić završio sav krvav u hitnoj pomoći: Osećala sam se jako loše! (FOTO)
Šemsa Suljaković - Copyright Antonio Ahel/ATAimages

Šemsa Suljaković oglasila se zbog incidenta na svom nastupu tokom vikenda, kada je mladić razbio sebi čašu o glavu i završio u Hitnoj pomoći.

Iz njene poruke na Fejsbuku, može se zaključiti da ju je to potreslo, te je apelovala da njeni fanovi to više ne rade. Šemsa je objavila fotografiju momka posle nezgode, kome je košulja sva krvava, a glava u zavojima.

- Osećala sam se jako loše kad sam videla da je jedan moj obožavatelj uz pesmu "Pristajem na sve" udario sebe u glavu čašom. Nikada nisam želela čuti takve loše vesti o mojim dragim obožavateljima koji iz poštovanja i ljubavi prema mojim pesmama čine takve gestove! Nadam se da će se Stefan ubrzo oporaviti i da se takve situacije nikada više ne ponove s mojim dragim obožavateljima - napisala je Šemsa, a zatim dodala u sledećoj objavi da se i raspitala o njegovom zdravstvenom stanju.

- Nikada nisam pomislila da će se ljubav prema mojim pesmama dogoditi tako da jedan obožavatelj povredi sebe. Trudila sam se i čula sam da je Stefan dobro, i želim mu sve najbolje na svetu i nadam se da ću ga jednog dana upoznati - napisala je ona.

U komentarima ispod njene objave, međutim, nastao je čitav niz priča njenih fanova o sličnim situacijama.

- Moja Šemsa, kakvih se sve zla i nezgoda desilo uz tvoje pesme, bolje da ne znaš - napisao je  jedan obožavalac u komentaru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike