Šemsa Suljaković na ovaj datum nikad ne radi! Završila je u bolnici i tada donela odluku: Svaki put bi mi se desilo nešto loše

11.01.2023

07:46

1

Pevačica je otkrila i kako danas radi, ali i da li bi volela da se okupi njena ekipa iz "Južnog vetra".

Šemsa Suljaković na ovaj datum nikad ne radi! Završila je u bolnici i tada donela odluku: Svaki put bi mi se desilo nešto loše
Šemsa Suljaković - Copyright ATAImages/ A.A.

Legendarna pevačica Šemsa Suljaković više nije toliko aktivna ni u medijima ni u javnosti, što je bila njena odluka. 

Nekada najveća zvezda, danas živi povučenim životom, a sada je otkrila kako joj je protekla 2022. godina.

- Lagano. Ja sam u tim godinama kada idem samo lagano. Mesečno otputujem da radim, da zadovoljim svoju dušu. Čisto iz navike se spakujem i otputujem, pa odem tri dana, nekad i više. Kratko rečeno, uživam - rekla je pevačica.

Instagram printscreen/suljakovic.semsa
Šemsa Suljaković

Ona, inače, nikada ne nastupa za doček Nove godine, a sada je ispričala i zašto je to tako.

- U mojoj karijeri samo sam pet novih godina odradila na početku. Sve ostale sam bila na pidžama partiju. To je bila moja odluka. Malo je to iz nekog praznoverja, jer tih pet godina bi mi se svaki put za vreme ili nakon nastupa nešto loše dogodilo. Meni je počelo da radi to po glavi i rekla sam sebi: "To te Bog upozorava da ne radiš za Novu godinu." Ali bukvalno se desilo svaki put nešto - rekla je Šemsa, a potom opisala šta joj se konkretno događalo:

- Recimo padnem niz stepenice u Švajcarskoj, zapne mi haljina. To je bio neki motel sa uskim stepenicama. Nagnječila sam rebra i otišla u bolnicu. U Americi je trebalo sutradan da nastupam u jednom lokalu i dođe policija taj dan u ponoć i kaže da je taj lokal dignut u vazduh! Onda u Bosni u dvorani doček. Bio je švedski sto, a papci navalili i pojeli i popili sve, nismo imali običnu vodu da popijemo! O petardama da ne govorim, od dima nismo mogli da dišemo. Čak je i Martu Savić petarda spržila po nozi. Tada sam rekla stop!

ATAImages/ A.A.
Šemsa Suljaković

Kao što je poznato, Šemsa je bila deo čuvenog "Južnog vetra", a sada priznaje da li bi volela da naprave neko okupljanje, iako jedan od njih, Sinan Sakić, više nije među živima.

- Nismo više kompletni. Tužno je to mnogo i to više biti neće - ispričala je pevačica u emisiji "Puls Srbije", te otkrila da više nema želja kada je posao u pitanju jer je sve ostvarila, kao i da bi joj više od toga bilo opterećenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike