Supruga Miće Megatrenda oborila motociklistu na Senjaku: Jovanović tvrdi da njegova supruga nije bila pod dejstvom alkohola ni opijata

11.10.2022

13:17

0

Autor: 24sedam

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su oboje krivi za udes

Supruga Miće Megatrenda oborila motociklistu na Senjaku: Jovanović tvrdi da njegova supruga nije bila pod dejstvom alkohola ni opijata
ilustracija - Copyright RINA

U saobraćajnoj udesu, koji se dogodio sinoć na Senjaku, u kome je povređen A. T., učestvovala je A. V. (30) supruga biznismena Miće Jovanovića, vlasnika univerziteta "Megatrend". Nesreća se dogodila oko 20 časova na uglu ulica Vase Pelagića i Andre Nikolića, kada je A.V. skretala svojim BMW-om, a A.T. motociklom već bio u raskrsnici.

A. V. je u toku skretanja udarila mladića, a on je odleteo nekoliko metara. Mladić je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde je konstatovano da ima prelom prsta.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su oboje najverovatnije krivi za udes.

Mića Jovanović, rektor Univerziteta Megatrend, potvrdio je da je njegova supruga učestvovala u nesreći, ali je i naveo da ona nije kriva.

-Sinoć sam bio na univerzitetu kada me je supruga pozvala i rekla da je imala udes, odmah sam otišao tamo, prvi sam stigao. Ona je inače odličan vozač, već 10 godina vozi, a policija koja je obavila uviđaj utvrdila je i da nije bilo alkohola, niti ne daj bože narkotika u krvi. Moja supruga je inače sportistkinja, ona se bavi jahanjem i takve supstance i ne konzumira - priča Jovanović i objašnjava kako je došlo do nesreće:

Dodao je i da se nesreća dogodila na 200 metara od stana  u kome sa suprugom živi, a A.T. je ni manje ni više nego njegov poznanik.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike