„Mislim da shvata da nije trebalo da prokocka onog malog Milana..." Komšiluk o Radi Manojlović: Viđali smo je i uplakanu!

02.08.2023

20:05

0

Kažu da se baš vidi da joj fali jača polovina u životu

„Mislim da shvata da nije trebalo da prokocka onog malog Milana..." Komšiluk o Radi Manojlović: Viđali smo je i uplakanu!
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Komšiluk Rade Manojlović za pevačicu mahom ima samo reči hvale. Kažu da je prijatna, da se u prodavnici javlja čak i onda kada se čini da joj baš i nije dan, ali s druge strane, žao im je što je pevačica sama, te što je „prokockala šansu s Milanom Stankovićem" koga vide kao izuzetno dobrog dečka, posebno za nju.

- Stalno je viđam u društvu sestre Marije. Pročitala sam u medijima da joj je ona sada i menadžer. To je lepo, ona je sigurno neće oštetiti i najiskrenije će je savetovati i raditi u njenu korist - počela je za „Super TV" Radina komšinica iz zgrade, pa dodala:

 

 

- Ne znam da li ima nekog, nisam ni čula ni videla ništa. Iskreno da vam kažem, meni se čini kao da ona tek sada, nakon mnogo godina, shvata da nije trebalo tako lako da prokocka onog malog Milana. Bio je to dobar dečko, vidim okrenuo se veri. Pametna odluka, oduvek mi je bio previše fin i neiskvaren za javni posao.

Čak i njeni fanovi, koje je pomenuta medijska ekipa srela u blizini mesta gde ona živi, Manojlovićevoj priželjkuju romansu.

„Baš šteta što nema dečka!"

- Ona je toliko prijatna osoba, šteta što nema dečka. Vidi se da joj fali podrška i ta jača polovina u životu. Oduvek mi je odudarala od ostalih pevačica sa estrade, jer pleni iskrenošću i pozitivnom energijom. Zato i jesam njen fan - iskren je bio jedan momak iz kraja.

Izvesna starija gospođa, pak, priča kako je Radmila jednom dobila cveće, ali ne može da tvrdi baš od koga.

- Stvarno ne volim da tračarim. Jednom je jedan mladić iz automobila izašao sa buketom ruža, a ona ga je čekala ispred zgrade. E, sada, da li joj je prijatelj ili dečko, ne mogu da kažem. Međutim, pre nekoliko meseci sam je jednom videla uplakanu. Baš mi je delovala iscprljeno i neraspoloženo. Šta li se tu zbilo, sam će ga Bog znati - prokomentarisala je ona, a nakon nje, oglasio se i jedan sused kome Rada s njenim glasnim smehom prilično ide na živce.

 

 

- Toliko me nervira i antipatična mi je. Stalno se čuje kako se glasno smeje - rekao je kratko gospodin za pomenute medije.

U obližnjoj prodavnici, kažu kako nekadašnja zvezda „Granda" dolazi u šoping bez šminke i u veoma opuštenom izdanju.

- Često dođe u prodavnicu namrgođena i sa velikim, crnim naočarima, ali uprkos svemu tome nam se osmehne i odgovori ako je nešto pitamo. Shvati da je prepoznamo, ali ne želi da sa nama ulazi u neku dublju komunikaciju. Kupi šta joj treba u prodavnici, plati na kasi i ne ulazi u dublju konverzaciju - zaključuju tamo.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike