Tea Tairović otvoreno o ljubavnim problemima i operacijama: Otkrila tajnu izvajane zadnjice i svakodnevni jelovnik

12.07.2023

16:54

0

Ceo život trenira, a za sve devojke ima savet zlata vredan

Tea Tairović otvoreno o ljubavnim problemima i operacijama: Otkrila tajnu izvajane zadnjice i svakodnevni jelovnik
Tea Tairović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović osim što je jedna od najuspešnijih pevačica malđe generacije, ona važi i za jednu od najatraktivnijih na javnoj sceni. 

Iako se ceo život bavila plesom i trenirala, Tea sada otkriva razlog svoje vitke linije. Kako je istakla, za vitku figuru poput njene nisu potrebni posebni režimi ishrane, kao ni odricanje od omiljenih poslastica, već ljubavni problemi.

- Nije u pitanju nikakva dijeta, već stres i ljubavni problemi! Kada imam ljubavne probleme, ne mogu da jedem, pa se to odmah odrazi na figuru, a tu je bio i stres oko koncerta u Beogradu. Htela sam da sve ispadne baš kako treba, zato sam se i psihički i fizički pripremala. Nisam stizala da jedem i da imam normalne obroke. Sada se vraćam u normalu - rekla je Tea i dodala da svaki dan vežba u teretani.

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
Tea Tairović

O Tei kruže razne priče, pogotovo otkako se probila u sam estardni vrh. Na društvenim mrežama i u medijima se često može naći na poređenja pevačicinih slika iz prošlosti, sa današnjim. Tairovićeva oštro demantuje da je cela izoperisana, te ističe da je razlog njenoj izvajanoj figuri sport kojim se ceo život bavi.

- Pričaju sve i svašta, pa i da imam veštačku zadnjicu, a ne znaju da radim po hiljadu čučnjeva dnevno! Kada je nešto veštački, to se vidi iz aviona. Ako neko ima tanke noge i veliku, podignutu guzu, znajte da nije prirodna. Kod mene se vidi da imam jake butine, a to je sve od vežbanja. Radim i trbušnjake, zato imam mišiće na stomaku. Ceo život sam nešto trenirala, a to telo ne zaboravlja, pa ako se nekad malo opustim, vrlo brzo se vratim u formu. U mojoj porodici svi su zgodni, pa je valjda normalno da i ja lepo izgledam, a i "vadi me" visina. Zato mogu dosta da pojedem, a da se to ne primeti kao kod drugih - ispričala je Tea.

Pevačica je ovom prilikom otkrila i šta najčešće jede.

- Pijem ceđeni miks, jedem kuvanu hranu i dosta voća i povrća. Imam sreću da mi organizam ne traži nezdrave grickalice. Uzmem malo badema ili neku proteinsku čokoladicu i to je sve - završava priču Tairovićeva, prenosi Informer.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović

Šta jede Tea Tairović

Doručak: Integralni sendvič

Ručak: Piletina i grilovano povrće

Večera: Salata sa tunjevinom

Trik savet: Svaki dan vežbajte i nemojte da tražite izgovore. Ako nemate vremena za teretanu, vežbajte kod kuće.

M.M./ATAImages
Tea Tairović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike