Ema Radujko samo u tangama! Pozirala bez brusthaltera u najprovokativnijem izdanju dosad: U ovoj pozi je niste videli! (FOTO)

01.08.2023

20:48

0

Atraktivna plavuša je zagolicala maštu svima

Ema Radujko samo u tangama! Pozirala bez brusthaltera u najprovokativnijem izdanju dosad: U ovoj pozi je niste videli! (FOTO)
Ema Radujko - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Ema Radujko žari i pali svojim izgledom, a sada je otišla korak dalje.

Mlada pevačica objavila je dosad možda i najprovokativniju fotografiju na Instagramu, gde je pokazala svoje obnaženo telo. Ona je skinula brusthalter i fotografisala se samo u tanga gaćicama, a kako bi dodatno raspalila maštu svojim obožavaocima, pozirala je raširenih nogu.

Naravno, i ovaj put dobila je i kritike i pohvale zbog ovog poteza, pa je komentar jednog fana upravo ukazao na taj "problem".

- Ne razumem, šta se bunite na du*e, a jedva čekate da objavi du*e da možete da komentarišete du*e.

Atraktivna plavuša dobila je još jedan duhoviti komentar.

- Onog dana kad se Emi ne bude videlo du*e golo, pogodiće nas neki asteroid i svi ćemo da izginemo - napisao je jedan muškarac.

Ovakve slučajeve prokomentarisala je jednom prilikom i sama Ema.

- Moram važnu stvar da kažem, jer se uvek komentarišu moj stil i oblačenje. To je svuda u svetu prihvaćeno i normalno, samo kad Ema dođe takva onda je problem! Ja neću sebe promeniti zbog tuđeg mišljenja, ljudi koji mi ništa nisu u životu. Ja nisam laka, nisam prostakuša i divljakuša. Kako se ja slikam - moja stvar. Moje telo, moja umetnost. Ja na tome radim svaki dan već dve godine - poručila je ona.

- Ja sam ono što jesam i srećna sam što sam to što jesam. Sigurno se za grad ne bih obukla kao za nastup. Nemaju roditelji šta da mi govore. Ja moje kostime smišljam... Naravno da se mimo nastupa neću takva pojaviti. Furam svoju priču, roditelji su me podržali - rekla je Ema Radujko ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike