Ovde se baškari Elena Karaman! Dok ne nađe novog vlasnika - kuća vredna 1.500.000 evra je njen dom tokom leta (FOTO)

30.07.2022

10:51

0

Vila na četiri sprata se nalazi na samoj obali mora

Ovde se baškari Elena Karaman! Dok ne nađe novog vlasnika - kuća vredna 1.500.000 evra je njen dom tokom leta (FOTO)
Copyright Elena Karaman Karić Printscreen Drvo Života

Elena Karaman otputovala je s novim izabranikom Dušanom u raskošnu vilu u Ljutoj kod Kotora, koja je zajedno s još jednom na prodaju i vedna je 1.500.000 evra. Njen bivši suprug Jugoslav Karić je, inače, posle razvoda uspeo da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu, piše „Blic", ali kako je za ove kuće posebno vezan, ostavio ih je za kraj. 

Dok vila ne nađe novog vlasnika - svakako im je na raspolaganju, kao i njihovim prijateljima. Elena je, navodi se dalje, ovu kući baš volela i umela je po čitavo leto tu da provodi s porodicom. 

- Dom - potpisala je jedan od Instagram „storija", kojim je zasigurno i pokrenula brojne reakcije svih onih koji je prate. 

Elena Karaman Instagram screenshot / elenakaraman.essenceofliving
 

Elenin razvod, podsetimo, nije bio posebno buran, ali svakako nije bio ni lak. Bivši supružnici su ipak izgladili sve odnose, svako od njih je nastavio dalje, a sada će i zajedno provesti izvesno vreme u ovoj kući koja ima i sopstvenu plažu. 

Na četiri je sprata i prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara. Izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu, napominju pomenuti mediji. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv i poseduje, pored privatne plaže, parking, četiri velike terase, te kaskadne vrtove.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike