Džejms Korden otkrio kako mu je Hari Stajls postao jedan od najboljih prijatelja: Moja žena se tad osećala kao bebisiterka!

12.10.2022

05:50

0

U početku, nije ni pomišljao da će mu nekadašnji član sastava „One Direction" postati tako dobar drug

Džejms Korden otkrio kako mu je Hari Stajls postao jedan od najboljih prijatelja: Moja žena se tad osećala kao bebisiterka!
profimedia-0483988741 - Copyright Profimedia

Voditelj Džejms Korden je zahvaljujući pokojnoj majci Luja Tomlinsona vremenom postao jedan od najboljih prijatelja Harija Stajlsa, koji je veliku slavu stekao najpre kao član sastava „One Direction". Džohana Dikin, koja je 2016. godine preminula od leukemije, zamolila je svojevremeno voditelja da „obrati pažnju na mlade momke" koji su tek „hvatali zalet" na putu ka zvezdama.

U tom periodu, još su bili u „X Faktoru", a kada su odlazili na sedeljke kod Džejmsa i njegove supruge, prisetio se on za „People", Džulija se osećala kao bebisiterka, jer su „dečaci uvek igrali igrice i jeli picu po kući".

- Poslala mi je mejl (Džohana) u kom je pisalo: „Sin mi je u Londonu. Ne znam da li me se sećate, ali upoznali smo se svi pre neku godinu... Brinemo kako će on tamo sam. Da li biste mogli da nam se nađete?" Ja sam, naravno, pristao - objasnio je voditelj.

Džohana Dikin, Profimedia
 

Luj je bio tek punoletan kada je postao deo „1D" ekipe s Harijem, te Nilom, Zejnom i Lijamom.

- Tada, dečaci su dolazili kod nas (njega i žene) kući. Jeli bismo picu i igrali igrice. Žena mi se osećala kao bebisiterka, ali naše prijateljstvo je samo raslo. I Luja baš volim i poštujem (pored Harija), izuzetno sam ponosan na njega - naglašava lice „Late Late Show-a", kom je Stajls jedan od najčešćih gostiju, kako su i veoma dobri drugari.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike