Ljubomora Ace Ilića je na samom početku veze Biljanu Jevtić i te kako koštala: Pevačica mu ovo nikada neće zaboraviti!

30.07.2023

23:58

0

Sve što je onda zaradila - morala je da da na račun za telefon

Ljubomora Ace Ilića je na samom početku veze Biljanu Jevtić i te kako koštala: Pevačica mu ovo nikada neće zaboraviti!
Biljana Jevtić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Biljana Jevtić i Aca Ilić par su od 1986. godine. Tada, bili su i na samom početku svojih velikih karijera, ali ljubav im zbog toga nikako nije pala u drugi plan. Venčali su se 1989. i otad su sve jači i jači, a prvih zajedničkih dana sećaju se sa zadovoljstvom.

„Uvek je tu bilo nečega..."

– Mi smo sudbinski bili predodređeni jedno drugom, uvek su tu bile neke varnice, nešto je tinjalo. Znali smo se mi, nismo se lično znali, ali uvek smo se susretali. Pošto su naše karijere paralelne, on je počeo 1981. i ja sam počela 1981. godine. Onda smo se tako susretali, po koji osmeh, ništa lično, nismo se družili. Sve do „Raspevane jeseni“ koja je bila prestižna manifestacija tad, ide mnogo pevača, pa idemo po gradovima, ja sam pevala i on je pevao... On je prišao Radi i pitao je: „Ko je ona devojka u belim čizmicama?“ Počeo je da se raspituje za mene - pamti Bilja, piše „Grand onlajn", kao što se ona seća i saveta okoline iz tog perioda, da je vreme za karijeru, a ne za emocije.

Ipak, Jevtićeva je sledila svoje srce.

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

– To je neverovatno u to vreme, ako se zabavljaš s nekim, ne daj Bože udaš, ti ćeš izgubiti popularnost, potpuno nejasno. Onda su mi pričali: „Ne može nikakvo zabavljanje, ti si sad u špicu popularnosti, moraš samo posao“. Moj menadžer pokojni je isplanirao jednu veliku turneju. I on kaže: „Znaš šta, trebao bi nam sad neki muški pevač, da upotpunimo priču, šta misliš, ko?“ i, ja kažem Aleksandar Ilić, ko bi drugi. Pošto sam ja već načula da postoje varnice sa te strane, a i meni se dopadao, bio je šarmantan, u to vreme možda jedan od najlepših pevača – objašnjavala je.

Od samog starta, vezivale su ih veoma jake emocije, a kako su bili i dosta mladi, pevač je bio i te kako ljubomoran. Bilju je to, jednom, prilično i koštalo. Komičnu situaciju nikada mu neće zaboraviti.

„Šta misliš, kako je meni?!"

Bilja Jevtić i Aca Ilić, ATAImages/M. M.
 

– Ne mogu da opišem tu ljubav, taj početak koliko je to bilo jako. I sad je, ali sam taj početak, baš je bilo žestoko. Bio je ljubomoran strašno. On je u vojsci, ja idem na turneju. Nemačka. Dođem i, on mene zove: „Dođi". Odmah posle vikenda ja dođem, ono moj muž, odnosno tadašnji momak, napravio račun jedno dve, tri hiljade i, ono sve što sam ja pevala, moram da platim. On kaže: „Pa ja sam to napravio zbog tebe, jesam te zvao telefonom, a ne smeš da zoveš iz kasarne“. Ali dobro, nema veze. I kaže: „Šta misliš, kako je meni kad mi puste na ozvučenje tvoje pesme, a ti si daleko a ja moram to da slušam?“

Njeni roditelji, kao i baka, dobro su ga bili prihvatili zbog svih kvaliteta koji ga dan-danas krase.

- Dolazio je vikendom, moji su ga prihvatili, on je pre svega jako šarmantan, dobar čovek, jako fin, porodičan, umeo je sa njima. On je umeo da dođe pa kod moje babe da sedne u krilo, pa da joj priča, bio je umiljat. Osvojio je moje roditelje – izjavila je pevačica za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike