Komšije sa Petlovog brda o Bilji Jevtić i Aci Iliću: Pre su živeli u 56 kvadrata, a tek da čujete kakvi su domaćini!

17.05.2023

11:50

0

Među prvim susedima im je harmonikaš Endži Mavrić

Komšije sa Petlovog brda o Bilji Jevtić i Aci Iliću: Pre su živeli u 56 kvadrata, a tek da čujete kakvi su domaćini!
Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić već dugo žive na Petlovom brdu, u Beogradu. Ranije, boravili su u stanu od 56 kvadrata, da bi se vremenom preselili u značajno prostraniju kuću u istom kraju. Dosta truda i rada uložili su u nju i „skockali" je sami po sopstvenoj želji i meri.

Jedan od prvih komšija im je harmonikaš Endži Mavrić, koji je rado pohvalio poznati par, s kojim se van kamera druži.

„Kakvi su oni domaćini!"

- Aca i Bilja su divni i porodični ljudi i mi se družimo familijarno. Mi smo pre svega prijatelji i najmanje smo poslovni saradnici. Ja sam sa Acom sarađivao samo jednom i to su bile neke tri do četiri pesme i to pre jedno 10 do 15 godina. Ali ovako svaki dan sedimo i družimo se, oni su moji prijatelji. Sjajni su kao domaćini, evo baš skoro sam bio kod njih kući. Imali smo i neke familijarne rođendane pa smo se družili - kazao je, pa dodao:

- Nisam probao Acine kulinarske specijalitete, ali se hvalio tokom korone da je naučio da kuva i da sprema. Tako da očekujemo poziv, pa ćemo videti.

- Aca je potpuno normalna mušterija, dok nju mnogo ređe viđam. Aca uglavnom voli da popije kafu - ispričala je zatim jedna radnica iz obližnjeg kafića za „Kurir", koji je zatim nastavio i do samoposluge gde Bilja i Aca često ujutru odlaze u kupovinu po razne kućne potrepštine.

Bilja Jevtić i Aca Ilić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Aleksandar Ilić je divan čovek i divan gospodin, kulturan i ljubazan. Biljana je divna, predivna žena. Oni, u principu, najviše pazare sir, pečenicu, slaninicu, kao i svi. Uvek su ljubazni i ništa ne zahtevaju - istakla je tamošnja radnica za pomenute medije.

- Super su roditelji i za njih stvarno nemam ništa loše da kažem - kratka je bila gospođa koja je radila u osnovnoj školi u koju je išao naslednik poznatog para.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike