Ovo je svekrva Verice Rakočević! Dve godine je mlađa od nje: Kad je saznala za Veljkovu vezu, rekla mu je samo jedno!

27.06.2023

13:56

1

Njegov otac od kreatorke bio je mlađi četiri godine

Ovo je svekrva Verice Rakočević! Dve godine je mlađa od nje: Kad je saznala za Veljkovu vezu, rekla mu je samo jedno!
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Verica Rakočević stupila je u brak sa Veljkom Kuzmančevićem pre deset godina, a i danas je razlika u njihovim godinama česta tema u javnosti.

Kako je modna kreatorka čak 35 godina starija od Veljka, ona je govorila i o odnosu sa njegovim roditeljima. Rakočevićeva je starija od majke svog supruga dve godine, a sada je isplivala i njena fotografija.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Kuzmančević

Svekrva popularne kreatorke, Dušanka Kuzmančević, nije želela u javnosti da priča o ljubavi svog sina sa Vericom, ali je jednom prilikom gostovala u jednoj emisiji kada je njen naslednik pričao o svom životu, poslu ali i supruzi.

Razgovor sa majkom

- Dolazim sa posla, a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni: "Vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom". Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam "Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu - onda okej" - prepričala je ona razgovor sa sinom, a zatim dodala da ga nikad više ništa nije pitala na tu temu.

Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija
Dušanka Kuzmančević

- Tada sam ga pitala i nikad više. Ja ne pitam, samo ako sami nešto kažu - otkrila je Dušanka u  emisiji "Dok anđeli spavaju".

Tom prilikom i Veljko je ispričao kako se slaže sa majkom.

- Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali - poručio je Kuzmančević.

ATAImages/Stefan Tomašević
Verica Rakočević

Verica o Veljkovim roditeljima

- Zaista sam imala sreću kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane - izjavila je Verica ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike