"Ja sa njom, ti sa njim, više to nije IN..." Sve o Stanku Marinkoviću iz viralnog snimka s Instagrama: Nema on hit samo sa Indirom! (VIDEO)

29.07.2023

08:45

0

Na društvenoj mreži se deli snimak njegovog nastupa, koji je mnoge zabavio

"Ja sa njom, ti sa njim, više to nije IN..." Sve o Stanku Marinkoviću iz viralnog snimka s Instagrama: Nema on hit samo sa Indirom! (VIDEO)
Indira Radić, Stanko Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages Printscreen/Instagram/stankoofficiel

Stanko Marinković je domaćoj javnosti postao poznat kada je pre više od deset godina snimio duet "Marija" sa Indirom Radić.

U ovom duetu oboje su pevali na francuskom, a zbog pevačicinog izgovora pomenutog jezika, pesma je brzo postala viralna. Numera je bila predmet šale, a mnogi su napali Indiru zbog izvedbe, te govorili da joj nešto ovako nije trebalo u karijeri.

No, Stanko nije snimio hit samo sa Indirom, jer se on od 2000. godine bavi muzikom. I sada se na društvenim mrežama neprestano deli njegov nastup iz jedne emisije gde peva svoju pesmu "Paparaco", a način na koji je izvodi, kao i stihovi ove numere, uspeli su da ponovo nasmeju široke narodne mase.

"Ja sa njom, ti sa njim, više to nije IN, ja sa njom, ti sa njim, malo bih da promenim. Hajde da mešamo, da se pomešamo, to je sad, sada IN, diže mi adrenalin" - stihovi su ove pesme, a i refren se prilično lako pamti:

"Reci da, reci da, hoćeš ti, hoću ja, mešaj ruke, mešaj noge, četir' puta dva. Reci da, reci da, hoćeš ti, hoću ja, hajde maši, hajde maši paparacima". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bronson (@krezavi.vampir)

Ko je Stanko Marinković?

Prema njegovim biografskim podacima koji su dostupni i onlajn, Stanko Marinković je želeo prvenstveno da se bavi likovnom umetnošću, ali je onda sa svojim bratom blizancem stvorio grupu. Pesma koju su snimili zajedno zove se "Udaj se za bogataša", a kako se navodi na njegovom sajtu - odvela ih je na bine širom sveta.

Nekoliko godina kasnije grupa je doživela raspad, pa tada Stanko započinje solo karijeru, snima pomenutu pesmu "Paparaco" i nastavlja sa radom.

Danas živi u Francuskoj, tamo se bavi muzikom i snima pesme kojima želi da francuzima približi domaći melos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike