Indira Radić prekinula medijsku tišinu: Priprema album, a evo zašto se sklonila iz javnosti

26.05.2023

15:05

0

Pevačica otkrila i kako je nastao hit "Marija"

Indira Radić prekinula medijsku tišinu: Priprema album, a evo zašto se sklonila iz javnosti
Indira Radić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Indira Radić izašla je iz medijske ilegale, a šta je radila u prethodnom periodu i zašto je želela da bude nevidljiva, objasnila je u izjavi koju je dala posle duže pauze. 

- Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje - ističe pevačica, pa dodaje:

 

 

- Srećna sam što sam rođena kada je muzika bila puna života i emocija, odnos među ljudima je bio lepši i zdraviji. Poštujem novo vreme i treba ići u korak sa trendovima, ali ne po svaku cenu, da ja menjam stil nikako - kaže Indira, otrkivajući da radi na novim pesmama.

- Radim intezivno na novom albumu, želim da prati sve što sam do sada radila u karijeri. Dok to ne budem uradila, neću ga pustiti u etar.

Indira je ujedno otkrila i šta stoji iza popularnog hita "Marija" koji je otpevala na francuskom.

- Ne pričam francuski, producent je tada poslao ženu odatle i ona je rekla da sam ispravno otpevala. Na tu pesmu sam se slatko nasmejala. Od svega je važno imati razloga za osmeh i znati posramiti se za nešto, a to se danas skoro izgubilo. To je velika vrednost. Meni osmeh na licu izazivaju porodica, serije, muzika, a ako bih pratila šta se dešava planetarno, ne bih se smejala.

 

 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike