„Požurila sam s prvom pesmom..." Ksenija Knežević otvorila dušu: Otkrila šta ju je „oteralo" sa scene, pa kako je uspela da napuni baterije!

27.07.2023

19:50

0

Na sve je bila spremna, samo da poboljša svoje stanje

„Požurila sam s prvom pesmom..." Ksenija Knežević otvorila dušu: Otkrila šta ju je „oteralo" sa scene, pa kako je uspela da napuni baterije!
Ksenija Knežević - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Nekadašnja članica sastava „Hurricane" i ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević, otvorila je dušu tokom jednog televizijskog gostovanja posle kraće pauze, koju je maksimalno iskoristila „da se vrati na noge".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

 

- Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Pa štitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru - počela je ona na televiziji „Kurir", pa priznala zatim da nije posebno zadovoljna time kako je publika odreagovala na njen prvi solo projekat.

- Negde sam baš požurila sa tom prvom pesmom i to me je onako sputalo. To je bio jedan od razloga zašto sam htela da odmorim i to je bila samo stvarno moja odluka - naglasila je ona, koja se uz pomoć stručnog lica za vreme predaha pozabavila i svojim mentalnim zdravljem.

To nije tabu tema!

- Brinula sam i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno - izjavila je Kneževićeva.

Takođe, „bacila se" i na treninge u ovom periodu.

- Trenira se svaki drugi dan. U jednom momentu sam se mnogo ugojila i rekla sam sebi „ne mogu više ovako", jer više ne mogu ni u jedan kostim da stanem i onda sam krenula u teretanu i rekla „sve se može". Bilo mi je teško isprva, ali... Moraš da se odrekneš hrane. Ne večeram ništa - izjavila je pevačica, kojoj ljubav, pak, dan-danas cveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

 

- Ljubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od očiju javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već - kazala je sa zadovoljstvom za pomenutu televiziju.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike