Pošto je sahranila maloletnog sina, oglasila se Šinejd O'Konor: Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg

16.01.2022

09:54

0

Utučena majka kaže da je ispratila naslednika na večni počinak, baš po njegovim željama

Pošto je sahranila maloletnog sina, oglasila se Šinejd O'Konor: Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Irska pevačica Šinejd O'Konor odala je počast svom sinu Šejnu, koji je izvršio samoubistvo, a imao je samo 17 godina. Ona je po želji svog naslednika obukla roze odelo i tako došla na njegovu hinduističku sahranu.

Pevačicin sin je ispraćen na večni počinak nakon ceremonije kojoj je prisustvovalo 50 ožalošćenih, a potom se ona oglasila na Tviteru. 

 

 

- Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejnija. Veoma lepa hinduistička ceremonija. Šejniju bi se svidelo. Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti - napisala je Šinejd. 

Podsetimo, Šejn je nestao 5. januara, a dva dana kasnije pronađeno je njegovo telo. Utvrđeno je da je dečak sebi oduzeo život. Šinejd je zbog tužnih vesti bila toliko slomljena, te je sebe krivila za sinovljevu smrt. 

Profimedia
Šinejd O'Konor

- Žao mi je, nisam to trebala da kažem. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje - poručila je skrhana pevačica.

Inače, Šejn je prema pevačicinim rečima, pokušao već dva puta do tada da izvrši samoubistvo. Posle odlaska njenog sina, ni ona nije imala želju za životom.

- Odlučila sam da pratim svog sina. Zašto živeti kad njega nema. Sve što dotaknem, ja i uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Odvratna sam osoba, a vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, ali nisam - pisala je Šinejd ranije na Tviteru.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike