Vesna de Vinča se našla u strašnoj situaciji! Potopljen joj prilaz splavu, ovako je stigla do obale: Meni je svaki dan neizvesnost (FOTO)

26.05.2023

17:45

0

Htela je da ide na modni događaj, pa shvatila da to neće biti lako

Vesna de Vinča se našla u strašnoj situaciji! Potopljen joj prilaz splavu, ovako je stigla do obale: Meni je svaki dan neizvesnost (FOTO)
Vesna de Vinča - Copyright Printscreen/ RTVPink

Vesna de Vinča već više od deceniju i po živi u svojoj kući na vodi, tačnije splavu. Iako spremna na sve vremenske neprilike, njoj se desilo da zamalo nije mogla da napusti svoj dom.

Naime, kako je objasnila, ona se spremila da krene na jedan modni događaj, ali kada je otvorila vrata, sve ispred nje je bilo poplavljeno. Brzo je pozatvarala sve što je morala, a kako bi izašla na obalu, morala je da se vere po metalnoj ogradi.

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka, dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirče ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem:

- Spartanac- to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela - rekla je Vesna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike