Đorđe David je pobedu u „Zvezdama Granda" slavio tajno! A evo što je sad pred njim težak zadatak (VIDEO)

27.06.2023

15:45

0

Svim svojim finalistima ostaje posvećen, ali Slavica Angelova kao pobednica ima prednost

Đorđe David je pobedu u „Zvezdama Granda" slavio tajno! A evo što je sad pred njim težak zadatak (VIDEO)
Slavica Angelova i Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pobeda Slavice Angelove u „Zvezdama Granda" njenog je mentora, rokera Đorđa Davida, učinila presrećnim. Kako je objasnio, do sada nije znao kako je to imati pobednika u timu, pa je posmatrao Viki Miljković, Mariju Šerifović... Ali svakako, ostaje posvećen i ostalim svojim finalistima, Dženanu Rakiću, te Milanu Bukiliću.

Neće se zaustavljati dok ih sve ne izvede na put s tim što će Angelova imati prednost, kao devojka koja je u ovoj sezoni trijumfovala. Sada, pred njima je veliki zadatak, a to je da ona dobije i iznese hit.

Slavica Angelova, 24sedam/Nenad Vujanović
 

- Ono što se spremam da uradim sa Slavicom je nešto što je zapravo jako težak zadatak, uzimajući u obzir da je ovo takmičenje zasnovano na narodnoj muzici, melosu. „Zvezde Granda" su priča koja je na tome zasnovala svoj autoritet, gledanost, prodornost i zato je najgledanije regionalno takmičenje o kom se dosta i u inostranstvu piše - prokomentarisao je on pred medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, na dodeli automobilskog ključa pobednici, koja se odvila danas.

Kako Slavica, prema njegovim rečima, nije neko ko izvodi takvu muziku, sada će morati da pripremi veliko iznenađenje. Za razliku od prošlogodišnjeg pobednika Nermina Handžića, da bude „duplo kvalitetnija kada su muzika, tekst, autfit i energija u pitanju".  

- Imamo ozbiljan zadatak, a ja sam onaj koji će uvek svakom svom finalisti pomoći. Imam (još) Dženena, Bukilića, dok njih troje ne izvedem na put, neću se zaustaviti - naglasio je on, kom je u planu da sa Angelovom, kao i Aleksandrom Josifovskim iz prethodne sezone, počne ozbiljno da sarađuje, što vas i detaljnije čeka u videu koji sledi.

Pobedu je, inače, proslavio tajno - sa Slavicom, ostalim finalistima, njenom najvećom podrškom, te svojim bendom.  

Slavica Angelova i Đorđe David, 24sedam/Danica Božović
 

Na pitanje zašto joj „uskraćuje priliku da govori o svojoj privatnosti", objasnio je:

- Jako je dobro poznajem, ne bih se mešao da su bili Bukilić, Dženan, ali ona je do te mere vaspitana, pristojna, da je to prosto neverovatno za 21. vek. To pokazuje da roditelji i te kako vode računa o njoj i u tome se ne snalazi. Čini mi se da ste joj više puta rekli da govori glasnije, a ona je sva takva... Tiha je, dok ne uzme mikrofon u ruke. Tad iz nje progovara životinja. Sve su to stvari koje će morati da uči vremenom.

- Sad maksimalno želim da je zaštitim. Treba prvo da napravi dobru pesmu - smatra roker, a kako je još tekao razgovor pogledajte na idućem snimku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike