Retkost je naići na fotografiju Sofi Elis-Bekstor s njeno petoro dece! Pevačicina majka fanovima skratila muke, a evo i zašto (FOTO)

23.07.2023

21:46

0

Najstariji naslednik joj je već tinejdžer, dok najmlađi ima četiri godine

Retkost je naići na fotografiju Sofi Elis-Bekstor s njeno petoro dece! Pevačicina majka fanovima skratila muke, a evo i zašto (FOTO)
Sofi Elis-Bekstor - Copyright Profimedia

Pevačica Sofi Elis-Bekstor, koja je devedesetih stekla veliku slavu i čiju pesmu „Murder on the dancefloor", na primer, dan-danas mnogi vole da čuju, ima petoro dece s izabranikom Ričardom Džounsom i iza zatvorenih vrata je - supruga i majka kao i svaka druga, uprkos tome čime se bavi.

 

 

Najstarijeg naslednika Sonija rodila je 2004. Brata Kita podarila mu je pet godina kasnije. Zatim, poznati par dobio je i sina Reja 2012, pa Džesija 2015.

Najmlađeg mezimca dobila je početkom januara 2019. i on nosi ime Miki.

Pevačica se maksimalno trudi da svoju privatnost sačuva od znatiželjnih pogleda i zato je prava retkost naići na neki njenu porodičnu fotografiju, koja broji baš sve članove. Međutim, njena majka, engleska voditeljka, glumica i spisateljica Dženet Elis „pogazila je to njeno pravilo" pošto joj je svojevremeno čestitala rođendan - objavivši njenu fotografiju sa svom petoricom njenih sinova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @missjanetellis

 

Ona i dalje „putuje" društvenim mrežama, a pojedince uspeva i veoma da iznenadi, uzimajući u obzir da ima i onih koji nisu svesni ni toga da je Sofi ove godine u aprilu oduvala 44 svećice.

Na muzičkom polju, takođe, ostala je i te kako aktivna, a posebno voli da nastupa po festivalima. Skoro, oduševila je sve „blokom" na „Barclaycard Presents Latitude-u", a i sama se odlično provela.

- „Latitude-u" moje srce pripada! Toliko je bilo topline, sreće... Sad ništa ne može da mi pokvari raspoloženje - izjavila je bila za „Daily mail".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike