„Još trpim užasne bolove..." Milić Vukašinović oglasio se iz Urgentnog: Doktor kad me je video, zaprepastio se!

23.07.2023

18:45

0

Pošto obavi još neke preglede, sledi operacija koja mu je sada i neophodna

„Još trpim užasne bolove..." Milić Vukašinović oglasio se iz Urgentnog: Doktor kad me je video, zaprepastio se!
Milić Vukašinović - Copyright Screenshot „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", Blic TV

Milić Vukašinović oglasio se iz Urgentnog centra, gde leži otkako se požalio na jake bolove u levoj nozi i, uprkos istima, strpljivo čeka svoju operaciju. Kako je objasnio, kada ga je lekar pregledao, zaprepastio se u kakvom je roker stanju došao.

On nije verovao da je situacija baš tako alarmantna, a čini se, nije ni računao da će zbog problema koji ga je snašao baš tako hitno morati pod nož.

- Trenutno sam u WC-u, pušim, jer se tu jedino može pušiti. Na Urgentnom sam, na kardiovaskularnoj klinici, čekam na operaciju. Imam još neke preglede da obavim - počeo je Milić za „Premijeru - Vikend specijal", pa je onda zašao i u izvesne detalje:

Supruga me je molila da odem kod doktora..."

 

 

- Meni to traje poslednjih 15 dana. Imao sam i još uvek imam užasne bolove u levoj nozi, donji deo, od kolena do stopala. To me je nateralo da idem kod doktora, a ja već pola godine imam oteklinu na levoj butini. Mislio sam da je masno tkivo. Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim šta je ta oteklina. Otišli smo, čovek mi je gledao nogu, ja sam mu rekao: „Ma, to je masno tkivo". Čovek se zaprepastio, rekao mi je: „Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je ispritiskala neke nerve, zato te dole boli noga". Kaže: „Odmah posle mene idi u Urgentni, traži operaciju", jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš da umreš za dva minuta - objašnjava on.

Stanje mu je, naglašava, stabilno, ali bolovi ne prestaju.

- Meni je stanje okej, stabilno, samo što imam bolove u nozi i to 24 sata, zaista neizdrživo. Imam sad još snimanje pluća i srca, ostalo sam sve obavio u mislim da će me operisati u utorak, sredu - zaključio je za pomenutu emisiju on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike