Oglasila se supruga Milića Vukašinovića u jeku drame: Prekinuli smo odmor, s ovime se nikad ne zna!

21.07.2023

20:30

0

Ni na trenutak mu ne napušta stranu

Oglasila se supruga Milića Vukašinovića u jeku drame: Prekinuli smo odmor, s ovime se nikad ne zna!
Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milić Vukašinović završio je u Urgentnom centru zbog bolova koje je najpre trpeo u levoj nozi, a zbog kojih su on i supruga Suzana na kraju i prekinuli odmor.

Ona je sve vreme uz njega, a uprkos svemu - trude se da ne paniče.

Držimo se, ali to je tempirana bomba

- ...Čekamo skener. Noga ga bolela, u pitanju je aneurizma na butini. Sledi operacija. Znate kako, Milić je dobro, ali je aneurizma tempirana bomba sa njom se nikada ne zna. Zbog toga smo i prekinuli odmor. Ne paničimo, biće sve u redu - kazala je ona za domaće medije.

Podsetimo, u jednoj svojoj ispovesti Milić Vukašinović je naglasio kako je Suzana njegova najveća ljubav koju je imao u životu. Upoznali su se na „Fesbuku", a s njegove strane - to je bila i ljubav na prvi pogled.

 

 

- ...Ona mi nije verovala da sam to stvarno ja, pa sam kasno uveče morao da skinem naočare i šešir, kako bi poverovala da sam to ja i da to nije lažni profil. Šest meseci smo se zabavljali. Čim sam video njenu profilnu sliku, odmah sam znao da je ona žena za mene. Svima savetujem da se upoznaju preko društvenih mreža, to je najbolje. Naša ljubav je veća od života. U svemu smo se uklopili, pa i u sek*u. Ona je prevazišla i moju sek*ualnu maštu, to se onda zna da je to ono pravo - istakao je bio roker svojevremeno za „Kurir".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike