Džo je podneo zahtev za razvod braka od Sofije Vergare! Ovo su bili njegovi razlozi: Isplivao dokaz! (FOTO)

21.07.2023

07:45

0

Manganijelo je posle osam godina rešio da zbog ovoga stavi tačku na ljubav s glumicom

Džo je podneo zahtev za razvod braka od Sofije Vergare! Ovo su bili njegovi razlozi: Isplivao dokaz! (FOTO)
Džo Manganijelo - Copyright Profimedia

Glumac Džo Manganijelo podneo je zahtev za razvod braka od koleginice Sofije Vergare, iako je dosta onih koji su verovali da je glumica bila ta koja je načinila ovaj korak pošto se pročulo da se rastaju posle osam godina velike ljubavi. Prethodno, udruženim snagama izdali su saopštenje i naglasili da su isto tako, zajedno, „došli do tog teškog zajključka da je među njima ipak kraj".

Manganijelo je naveo nepremostive razlike, kao razlog zašto sada nastavljaju dalje - ali svako svojim putem.

Sofija Vergara, Profimedia
 

Prema predatom zahtevu, takođe, jasno je da će im predbračni ugovor koji su 2015. godine potpisali biti od velike pomoći u ovom, za njih, teškom periodu. Sve što su stekli za vreme trajanja braka - ide onome čije je. Džoa, vidi se dalje, predstavlja „kraljica razvoda" Lora Vaser, a izvori za „TMZ" tvrde da Sofija i ne planira da se na bilo koji način suprotstavlja dogovorenom, odnosno potražuja šta više od onoga što joj i sleduje.

Pojedini insajderi, sa druge strane, pričaju kako se Džo u poslednje vreme sve više mučio s činjenicom što nemaju dece, jer ih je on želeo, a Sofija nije. Ovo, međutim, nije i potvrđeno od strane glavnih aktera priče, kao i šuškanja da ih je razdvojilo to što ona s vremena na vreme popije koju čašicu alkohola, a on uopšte ne.

- Naravno da je to uticalo na njihov brak, ali šta je, tu je. On je bio upozoren još na početku da je to velika razlika između njih dvoje - rečeno je bilo za „Daily Mail", pa se zato sumnja da su to u stvari te „nepremostive razlike na koje je glumac mislio precrtavajući tu kockicu na zahtevu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike