Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode? Hladna čestitka izazvala buru na internetu (FOTO)

17.07.2023

07:45

0

Proslavila i rođendan bez njega

Sofija Vergara i Džo Manganijelo se razvode? Hladna čestitka izazvala buru na internetu (FOTO)
Džo Manganijelo i Sofija Vergara - Copyright Profimedia

O problemima u braku Sofije Vergare i Džoa Manganijela se sve više spekuliše, a prema pisanju američkih medija, par već neko vreme ne živi zajedno te je odlučio da proda vilu u Los Anđelesu. Pritom, već duže vreme nisu viđeni zajedno u javnosti.

Glumica je nedavno proslavila svoj 51. rođendan u Italiji, ali na proslavi nije bio njen suprug, što je dodatno podgrejalo glasine o njihovom razvodu.

Vergara je rođendan proslavila u društvu porodice i prijatelja, a na Instagramu je pokazala kako se sama provodi u Italiji.

Suprug joj je čestitao rođendan putem svog Instagrama, objavivši zajedničku fotografiju iz prošlosti uz koju je samo kratko napisao: “Srećan rođendan, Sofija!”

Manganijelova čestitka je izazvala niz kontroverzi i reakcija na internetu, a fanovi su ispod objave komentarisali kako Džo više ne lajkuje, niti komentariše Sofijine objave. Mnogi su mu zamerili na hladnoj čestitki, tvrdeći da “nešto ne štima” u njihovom odnosu.

Podsetimo, Sofija i Džo su se upoznali 2014. godine i verili šest meseci kasnije. Venčali su se godinu dana kasnije u Palm Biču, a na ceremoniji je prisustvovalo 350 zvanica, uključujući i brojne uticajne ličnosti iz svetskog šoubiznisa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike