Crno na belo! Filip Car besan na Natašu Moskvu, obelodanio prepisku: Marš sa mojih leđa

18.07.2023

19:34

0

Autor: B. D.

Stavio tačku na celu priču

Crno na belo! Filip Car besan na Natašu Moskvu, obelodanio prepisku: Marš sa mojih leđa
Filip Car - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nataša Moskva, nekadašnja rijaliti učesnica je u jednom od svojih intervjua izjavila da joj je Filip Car slao poruke i uznemiravao je, što je njega razljutilo, ističući da su to pokušaji da se pokvari njegova veza sa Aleksndorm Nikolić.

Sada je objavio celu prepisku sa Moskvom u kojoj se vidi upravo suprotno od onoga što je ona izjavila.  

 

- Kad razljutiš fanatika, odnosno kad ne dobije šta želi dođe kod jogurt voditeljke i ovako priča. A sad ćemo istinu, dosta vas ja po medijima sve nosim na leđima, marš sa mojih leđa, pa sami u novine i emisija akonto sebe, a ne mene - napisao je Filip, uz skrinšotove pomenute prepiske sa Natašom Moskvom.

- Kako si mi? Moraš da se smiriš. Da ti ne zvučim kao neka tetka koja ti drži predavanje, ali osetim da si izmoren. To si mi rekao i zadnji put kad smo se čuli. Zovi ako bilo šta mogu, tu sam - stoji u jednoj poruka koju mu je poslala.

Uz to Filip je objavio i njen audio snimak na kojem se čuje kako ona govori da je on taj koji njoj šalje poruke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Moskva i Filip Car

 

S druge strane, Moskva je pričala kako nju Car neprestano uznemirava porukama na društvenim mrežama:

- Ovako! Nemam ništa sa Filipom, naporan je, dosadan je, zove na „video call" preko Instagrama, komentariše svaki stori i šalje poruke koje se samo jednom mogu otvoriti. Traži da mu šaljem fotografije - rekla je Nataša Moskva, pa spomenula njegovu verenicu Aleksandru Nikolić.

- Rekla sam mu da ne želim medijske probleme i pompu, kao ni probleme sa njegovom verenicom, a takođe sam i ja u vezi. Onda se vadio na to da mi treba nešto privatno reći, s tim da ne govorim da treba da se vidimo nasamo, jer znamo iste ljude sa kojima on nije dobar. Filip mora biti svestan da ja nisam ono što on odvlači u krevet, ja sam preozbilajn zalogaj za njega - ispričala je Moskva za „Srbiju Danas".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike