Maja Berović o detaljima operacije koju je imala: Ne ponovilo se, 20 dana sam ležala u bolnici

18.07.2023

08:30

0

Ovo smatra najtežim periodom života

Maja Berović o detaljima operacije koju je imala: Ne ponovilo se, 20 dana sam ležala u bolnici
Maja Berović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović održala je prethodne večeri u jednom prestoničkom hotelu promociju devetog studijskog albuma pod nazivom „Milion”, a za 24sedam je govorila o najtežim koracima u karijeri, prvom zarađenom novcu, ali i operaciji koju je imala

Kako je istakla, težak period je iza nje, a sin Lav je tu da situaciju poprai i izmami koju suzu radosnicu. 

Najteži trenutak u karijeri?

- Generalno je najteži taj početak, jer kad ulazite u nešto što vam je nepoznanica. Ne smatram samo to za moj posao, nego i za svaki drugi, jer je početak najteži. 

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

Je l' to znači da je prvi zarađen novac najslađe zarađen novac?

- Kako god da ga zaradili, da li konobarisali ili raznosili pice, prvi novac koji sami zaradite to se nikad ne zaboravlja. 

Koji je tvoj prvi zarađen novac?

- Nastupala sam u jednom kafiću i dobila sam dnevnicu, koja je bila pozamašna i to nikad neću zaboraviti. Došla sam kući i svima kupila poklone. 

Rekla si da je težak period iza tebe, da je operacija u pitanju, šta se desilo i koliko je to na tebe uticalo u emotivnom smislu?

- Svakako da jeste, jer se sve desilo posle samog rođenja deteta, kada svaka žena sleže svoje emocije od svega. Meni se desio problem sa nogom, imala sam težu infekciju noge, potkolenice, to je bilo jako dramatično i neizvesno za mene. Ne bih pričala o tome, jer su to zaista teške stvari, ali hvala Bogu, sada su iza mene i ne ponovi se. 

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

Da li postoji anegdota o nekoj od pesama sa ovog albuma?

- Ne mogu to nazvati anegdotom, to je jedna tužnija strana i tiče se pesme Lav. 
Ta pesma je meni došla kada sam ja bila u bolnici, ležala sam 20 dana, i moja prijateljica Ana je došla jedan dan i donela mi pesmu i rekla mi je: Napisala sam ti pesmu, a ja joj na to kažem: Rastajem se ovde od života, a ti meni donosiš pesme. Rekla mi je da je svesna svega, ali me je zamolila da pročitam pesmu. 

Ko je najveći krivac za tvoje suze radosnice?

- Često znam da pustim suzu radosnicu, kad moj sin napravi nešto neočekivano, nešto na šta nismo bili spremni. Prvi put kad mi je rekao mama, to je bilo toliko emotivno, tada sam pustila prvu suzu radosnicu. 

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

 

Je l' to ujedno bila i prva reč koju je izgovorio?

- Nije nažalost (smeh). Teška stvar za sve majke, kad deca prvo kažu, baba, deda, tata i sve ostalo i na kraju kažu mama. Tako je i kod mene. Sve je izređao, pa tek na kraju mama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike