Maja Berović bez zadrške o prvom milionu i suprugu: Te pare nikad nisam imala u ruci, a ni na kartici, muž mi je platio prvi album (VIDEO)

17.07.2023

20:10

0

Pevačica za sebe kaže da nije bogata

Maja Berović bez zadrške o prvom milionu i suprugu: Te pare nikad nisam imala u ruci, a ni na kartici, muž mi je platio prvi album (VIDEO)
Maja Berović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Maja Berović održala je promociju povodom devetog albuma pod nazivom „Milion”. Publiku je počastila sa deset novih pesama, od kojih joj je nadraža numera Lav koju je posvetila nasledniku. 

U intervjuu za medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam je otkrila da li je došla do prvog miliona, i kakav je to put prošla od početka karijere do danas, kao i to da je njen prvi album finansirao suprug Alen. 

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

Zbog čega si se odlučila za ovakvu vrstu spotova?

- Spotove ovog puta ne možete očekivati, ovo su vizuali. Svojevremeno nametnula snimanje spotova za svaku pesmu na albumu. Imam toliko spotova! Uraditi nešto što se ne očekuje mi je bio cilj. Htela sam nešto što se ne očekuje.

Okušala si se i kao tekstopisac na svom albumu, kakav je osećaj?

- Imala sam i pre pesme koje sam sama radila, ali sada smo radili timski. Svako je dao nešto svoje, sarađivali smo. Pesme sam osećala. Htela sam da ljudima dam staru Maju u nekom novom pakovanju. 

Jesi li se plašila da ćeš biti na meti Milice Pavlović zbog pesme „Lav”?

- Ma, ne, nema potrebe... Te dve pesme su jako drugačije, nemaju nikakvu dodirnu tačku. Svaku pesmu koja se zove „Lav” ja volim (smeh).

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

Izmakla ti je pesma „Lepi grome moj”, je l se Ceca naljutila?

- Ne, ne, nije mi zamerila. I da hoće, ona ne može da se naljuti na mene. I da, nije mi izmakla. To je pesma koju je Mili uradio za mene, ali se on u nekom trenutku predomislio i rekao da to Ceca treba da otpeva. U tom momentu sam bila premlada i sasvim mi je jasno zašto ju je ona otpevala. 

Kakav je osećaj kad si zaradila prvi milion?

- Jao, na Instagramu sjajan. Ovako, u rukama nikad nisam držala taj milion, ali bih jako volela da se nađe. Ja milion u rukama videla nisam, a ni na kartici. 

Antonio Ahel/ATAImages
Maja Berović

Koliko ti je suprug pomogao finansijski u karijeri?

- Nisam bogata, živim normalan život. Nemam jahte, nemam privatnu poslugu, nekako ljudi sve to preuveličavaju. Nikakav milioner nisam. Alen platio prvi album, koji sam ja snimila i koji sam na kraju i uredno platila. Svaki dinar koji smo uložili smo i vratili. Mi smo supružnici, sve je to jedan račun i jedna kuća. U tom momentu ja nisam imala novca, on je prvi album isfinansirao, a ja sam svojim radom uredno vratila. 

Ceo intervju sa Majom Berović pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike