Maja Berović posvetila pesmu sinu Lavu! Otvorila dušu o najtežem životnom periodu: U bolnici između dve operacije...

14.07.2023

21:14

0

Emotivnim saopštenjem raznežila hiljade pratilaca

Maja Berović posvetila pesmu sinu Lavu! Otvorila dušu o najtežem životnom periodu: U bolnici između dve operacije...
Maja Berović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Maja Berović pre nešto više od 24 sata objavila je svoj novi studijski album "Milion", posle kraće diskografske pauze i medijske ilegale nakon porođaja.

Majina publika je navikla na najbolje, s obzirom da je s poslednaj tri albuma napravila veliki bum na estradnom nebu, a da li će nadmašiti očekivanja novim pesmama, ostaje da vidimo u periodu koji je ispred nas.

Berovićeva se sada emotivnim saopštenjem obratila fanovima na Instagramu i raznežila mnoge.

OfficialMayaYT
Maja Berović

- Mili moji, dozvolite mi prvo da vam se zahvalim za sve ove godine podrške da iz albuma u album menjam neke stvari. Stajanje u mestu nikako nije za mene opcija bila, a vi ste uvek na kraju to znali da prepoznate, ma koliko god da su promene u prvi mah bivale nepopularne. Svoj 9. album doživljavam kao album svog života, jer muzička promena koju sam sad napravila je za mene bila najizazovnija, i zaista moram da se zahvalim kompletno celom timu koji je učestvovao u njemu - počela je pevačica.

Pesmu posvetila sinu Lavu

- Jedna pesma je posebna, meni najdraža, s obzirom na to da sam je posvetila svom voljenom sinu Lavu, a za to mi je krila dala moja voljena Ana, koja mi je u najtežem životnom trenutku napisala istu i donela dok sam ležala u bolnici između dve operacije rekavši: "Majko, napisala sam ti nešto, znam da ti nije do pesme sada, ali samo je pročitaj..." - navela je Maja, između ostalog.

Instagram printscreen/mayaberovicofficial
Maja Berović

"Mama je sada tu i ne ide nigde"

- Ovaj album je tu sa ciljem da pokaže da na kraju svega - pesma uvek pobeđuje. I hvala vam što ste prepoznali i u prvih 24 sata imamo 3.1 miliona pregleda u realnom vremenu na Jutjubu, iako znam da već duže vreme volite neke druge muzičke platforme. Jedva čekam da čujem vaše utiske i budite bez ikakve brige, mama je sada tu i ne ide nigde! Volim vas - dodala je pevačica.

Inače, Maja Berović je posle porođaja imala niz zdravstvenih komplikacija, a morala je da se podvrgne i operaciji noge, o čemu nije javno detaljisala.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike