Fotografija Bakija B3 iz mladosti: Pevač sa crnom kosom ne liči na sebe

18.07.2023

00:31

0

Pre tri decenije je imao drugačiji imidž

Fotografija Bakija B3 iz mladosti: Pevač sa crnom kosom ne liči na sebe
Baki B3 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Andrija Đogani, poznatiji pod umetničkim imenom Baki B3 je u mladosti imao crnu zift kosu, dok već skoro tri decenije unazad on ima drugačiji imidž. 

Naime, pevač i denser je na početku karijere, devedesetih godina imao dužu kosu, a na jednoj Instagram stranici koja neguje uspomene poznatih isplivala je njegova fotografija iz mladosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Malo ko se seća Bakija iz ovog perioda, a na pomentoj fotografiji, Baki B3 je uredno obrijan, i imao je nešto dužu kosu koju je češljao na stranu. 

Za sebe voli da kaže da je beogradsko dete, da mu je velika škola ulica, a zbog prestupa koje je pravio, kao mladić je završio i u kazneno-popravnom domu.

Podsetimo, u intervjuu za 24sedam Đogani je govorio o karijeri, životu i porodici zbog koje je odlučio da ostane u Banja Luci. Kako je tada istakao, povukao se iz medija, ali je i dalje muzički aktivan, a nedavno je objavio i novi singl pod nazivom „Ona je zlo” pokazajući da je ostao dosledan svom žanru.

- Ne znam šta će sutra biti, živim sada ovde. Beograd je moj život, ja sam beogradsko dete, ja sam ovde tek četiri, pet godina. Ne znam koliko ću ostati ovde, ali biće onoliko kolio me poslovni putevi i porodični problemi moje supruge budu zadržali. Uvek je bila relacija Beograd - Banjaluka i odlučili smo da budemo ovde, dok se neke stvari ne reše, a kad se to završi, verovatno ćemo se vratiti u Beograd. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike