Baki B3 je devedesetih harao scenom, ali je pravio i ozbiljne probleme: Hvala Bogu, nikog nisam ubio!

25.06.2022

18:36

0

Denser naglašava da se ni za šta na svetu ne bi vraćao u taj period, koji je za njega bio „škola koja nema cenu"

Baki B3 je devedesetih harao scenom, ali je pravio i ozbiljne probleme: Hvala Bogu, nikog nisam ubio!
ATAImages/Antonio Ahel

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, prisetio se perioda kada je bio na vrhuncu karijere, pa priznao da se ipak ne bi vraćao u te godine - samo da bi ispravio greške iz prošlosti. Pojavivši se na jednom festivalu, pa uporedivši današnjicu s devedesetima, osvrnuo se na svoju veliku borbu pa naglasio kako su ti minuli dani bili za njega škola koja nema cenu.

- Ne, zašto bih se vraćao u taj period, menjao se za isti, da bih ispravljao greške? Uradio sam ono što sam mislio da treba da uradim - počeo je on, prenosi „Republika", a denser je nastavio o tome kako je u to vreme bio i delikvent.

„Stao sam na vreme!"

- Bio sam delinkvent, problem za okolinu. Ne bih menjao taj period, možda me je to dovelo do ove situacije, do ovog sistema. Zato što danas mnogi gledaju korist, a devedesetih si imao prijatelja i drugara. Ta škola koju sam naučio devedesetih nema cenu. Na vreme sam stao, povukao ručnu, imao sam prave prijatelje, ko familiju, mogli su da me upute i kažu: „Druže, ne ideš pravim putem, vrati se u kolosek". A to što sam ja radio kad sam bio delinkvent, imao sam oko sebe loše društvo, Zemunac, teško vreme, boriš se, padaš u iskušenja - rekao je, a zatim i zaključio svoju priču rečima:

- Hvala Bogu, nikoga nisam ubio, nisam silovao, nisam pljačkao.

Baki B3 ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

instagram/gagiidjogani

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti