Sanja Vučić hoće da se oproba na velikom platnu: Prijatelji su joj rekli da treba da glumi ovu srpsku divu

12.06.2023

23:56

0

Pevačica smatra da bi bila idealna za tu ulogu

Sanja Vučić hoće da se oproba na velikom platnu: Prijatelji su joj rekli da treba da glumi ovu srpsku divu
Sanja Vučić - Copyright Instagram printscreen/sanjalilwolf

Sanja Vučić je uspešno nastavila da gradi svoju muzičku karijeru i po napuštanju grupe "Hurricane", te svaka pesma koju objavi postane hit.

Nedavno je snimila i naslovnu numeru za "Južni vetar", a iako je imala malo glumačkog iskustva, ne skriva da bi volela da to bude veće.

Kako je otkrila odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, ona bi volela da glumi u biografskom filmu i to, ni manje ni više, nego Oliveru Katarinu.

Instagram screenshot / sanjalilwolf
Sanja Vučić

- Volela bih da se pojavim u nekom biografskom filmu, o nekoj istaknutoj ličnosti. Jednom prilikom, ne znam ni sa kim sam razgovarala, su mi rekli da bih mogla da glumim Oliveru Katarinu, što bi meni bila jako velika čast. Kada se i ako se bude pravio film o Oliveri Katarini, volela bih da glumim nju - rekla je Sanja Vučić

Olivera Katarina važi za divu srpskog glumačkog sveta. U bogatoj karijeri uspela je da nastupi čak 72 puta u pariskoj „Olimpiji“, zatvarala Kanski festival, pevala u Njujorku, Beču, Rimu, Los Anđelesu. 

Profimedia
Olivera Katarina

Ona je snimala ploče za svetske izdavačke kuće, a prekretnica u njenom životu bila je uloga u filmu Aleksandra Saše Petrovića „Skupljači perja“, koji je nominovan za Oskara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike