Opljačkana kuća Ere Ojdanića: Razbojnici upali, slomili vrata, sve isprevrtali, folker u šoku!

13.07.2023

09:57

0

Nije se nadao da će mu se to ikada desiti

Opljačkana kuća Ere Ojdanića: Razbojnici upali, slomili vrata, sve isprevrtali, folker u šoku!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Folker Era Ojdanić ima nekretninu na Crnogorskom primorju već neko vreme, gde i letuje, a koja mu je nedavno obijena, što je za njega bio potpuni šok.

Kuća se nalazi u Bečićima, a kada je čuo šta se desilo, Era se odmah uputio tamo.

- Javio mu je komšija koji je sa porodicom otišao da letuje da su mu vrata obijena i da su mu ispred kuće prevrnute velike saksije u kojima su bile posađene palme. Era je rekao da kreće uveče i da će videti o čemu se radi - priča izvor i dodaje:

ATAImages/M. M.
Era Ojdanić

- Uopšte mu nije bilo svejedno, skočio mu je pritisak, nije bio sposoban ni da vozi, pa je sa njim krenuo neki prijatelj. Kada je stigao tamo, tek je doživeo šok! Sve je bilo isprevrtano, u kući haos, vrata slomljena, ali ništa odneto nije, to mu je bilo čudno. Prijavio je sve policiji i sada je angažovao ljude koji su mu postavili kamere. Nijedna kuća sem njegove nije obijena.

Era se oglasio povodom nemilog događaja, te i sam istakao da mu je čudno što ništa nije ukradeno, već je samo napravljen haos.

ATAImages/Antonio Ahel
Era Ojdanić

- U šoku sam, ja ne znam šta se desilo, rusvaj su mi napravili, ono nije mogao jedan čovek. Prijavio sam policiji, oni su izašli i na lice mesta, pa se nadam da će da uhvate te koji su mi uništili kuću. Sređivao sam i unosio nove stvari. Ne znam, može da bude da su neke propalice, da su tu spavali, ali što da sve onako isprevrću. Nisu odneli ništa iz kuće, zato mi nije jasno šta su tražili - kaže Era za Star.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike