Britni Spirs objavila datum izlaska svojih memoara: Otkriće dirljivu priču o slobodi, majčinstvu i opstanku problematične zvezde

12.07.2023

16:33

0

Hiljade fanova željno iščekuju njenu autobiografiju

Britni Spirs objavila datum izlaska svojih memoara: Otkriće dirljivu priču o slobodi, majčinstvu i opstanku problematične zvezde
Britni Spirs - Copyright 24sedam/Profimedia

Pop ikona Britni Spirs konačno je otkrila datum izlaska svojih dugoiščekivanih memoara, koji će po svemu sudeći, izazvati opštu pometnju.

Kako je najavila, 24. oktobra izlazi Britnina autobiografija koja nosi naziv "The Woman In Me", što je naslov inspirisan njenim hitom "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman".

- Britnino uverljivo svedočenje na sudu potreslo je svet, promenilo zakone i pokazalo njenu snagu i hrabrost - rekla je za "People", Dženifer Bergstrom iz izdavačke kuće "Gallery Books", koja će objaviti pevačicine memoare.

- Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj. Biće izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podeli svoju priču - dodala je.

- U junu 2021. godine ceo svet je slušao Britni Spirs kako govori na sudu. Uticaj njene istine bio je neporeciv i promenio je tok njenog života i života brojnih drugih. The Woman In Me prvi put otkriva neverovatno putovanje i snagu jedne od najvećih izvođačica u istoriji pop muzike - stoji u najavi knjige.

Britni je popmpeznu najavu memoara podelila i na svojim nalozima na društvenim mrežama, ali se još nije zvanično oglasila o knjizi.

Profimedia
Britni Spirs

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike