Majka Britni Spirs u strahu zbog ćerkinih memoara: Boji se šta bi pevačica mogla da iznese u javnost

18.06.2023

21:14

0

Lin Spirs je čak pokušala da sa ćerkom izgladi odnose

Majka Britni Spirs u strahu zbog ćerkinih memoara: Boji se šta bi pevačica mogla da iznese u javnost
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Britni Spirs i njena majka imaju veoma komplikovan odnos, što i ne čudi, s obzirom na to da se pevačica godinama trudila da sudskim putem praktično povrati pravo na svoj život.

Pevačica je, kako se navodilo, napisala memoare, u kojima će otkriti mnoge stvari koje javnost nije znala, a njena porodica je i te kako u strahu zbog onoga što bi moglo da se nađe na stranicama te knjige.

- Britni je mesecima ignorisala mamine pokušaje da razgovara s njom, a onda ju je napala na društvenim mrežama. Često je pričala o tome koliko su je roditelji uvek doživljavali kao bankomat - rekao je izvor.

Profimedia
Britni Spirs

Kao što je poznato, nedavno je Britni objavila da se čak i videla sa majkom.

- Moja slatka mama se juče pojavila na mom pragu nakon tri godine. S porodicom uvek ima stvari koje treba rešiti, ali vreme leči sve rane - stoji na početku njene objave - pisala je Britni, pa dodala:

- Nakon što sam mogla da komuniciram ono što sam držala u sebi jako dugo, osećam se tako blagoslovenom što smo uspeli da pokušamo da ispravimo stvari na pravi način. Tako sam srećna što možemo zajedno da popijemo kafu nakon 14 godina.

Profimedia
Britni Spirs

Kako navode izvori, iako je Britni smatrala da je njena majka imala ključnu ulogu oko starateljstva nad njom, situacija je zapravo drugačija. Navodno je Lin pružala podršku da se starateljstvo ukine. Ipak, mnogi smatraju da jedna kafa koju su popile zajedno ne može da reši sve probleme.

- Dugo proživljavamo ovu situaciju s Britni. Ona apsolutno može da predstavlja svoju majku kao đavola svakome ko je sluša. Trauma s kojom se devojka suočavala tokom godina često ponovo ispliva na površinu i ona se iskali na Lin. Britni ponekad vidi svoje roditelje odvojeno, ali ono što je sigurno jeste to da je Džejmi i dalje u fokusu njenog besa - zaključio je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike