Megan Markl napravila neočekivan potez, zbog njene odluke su svi šokirani, a ima veze sa Harijem: Da li je ovo početak njihovog kraja?

12.07.2023

14:25

0

Svi bruje o ovome jer baš nisu očekivali

Megan Markl napravila neočekivan potez, zbog njene odluke su svi šokirani, a ima veze sa Harijem: Da li je ovo početak njihovog kraja?
Princ Hari i Megan Markl - Copyright Profimedia

Priče o Megan Markl i princu Hariju ne prestaju da šokiraju javnost iz dana u dan. Kako se sada navodi, ona više ne želi da sarađuje poslovno sa svojim suprugom, već da se sama upusti u nove projekte.

Navodno, sve se desilo nakon što je Spotifaj nedavno raskinuo ugovor vredan 20 miliona dolara sa nekadašnjim kraljevskim parom. To ju je inspirisalo da pokrene sopstveni brend kako bi obezbedili svoju budućnost.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Princu Hariju, kako pišu strani mediji, to uopšte ne smeta, te joj je čak dao i podršku kada je donela ovu odluku. Megan je, inače, nedavno potpisala ugovor sa holivudskom agencijom za talente, koja je zastupala Dvejna Džonsona, Adel i Serenu Vilijams.

- Megan smatra da će imati više uspeha ako se odvoji od njega i radi na projektima. On joj daje veliku podršku, jer ona želi da dobije moćnu poruku u Holivudu - rekao je izvor blizak nekadašnjoj glumici.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Ona, inače, smatra da će joj poslovi doneti na milione dolara jer misli da uživa veliku popularnost. 

Podsetimo, nedavno se pojavila vest da Megan i Hari odustaju od snimanja dokumentaraca, knjiga i intervjua o životu u kraljevskoj porodici jer su "sve ispričali". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike