Luks vila Miloša Bojanića u Herceg Novom u letnjoj sezoni! Pevač sredio sve cakum pakum: Koštalo me je đavo i po (FOTO/VIDEO)

09.07.2023

08:45

3

Pevač je istakao da su kod njega uvek puni apartmani

Luks vila Miloša Bojanića u Herceg Novom u letnjoj sezoni! Pevač sredio sve cakum pakum: Koštalo me je đavo i po (FOTO/VIDEO)
Miloš Bojanić - Copyright 24sedam/Danica Božović/ATA Image/Antonio Anhel

Pevač Miloš Bojanić uložio je 200.000 evra u renoviranje kuće Baošićima, mestu nadomak Herceg Novog. On u svom vlasništvu ima nekoliko nekretnina, a ova ga je papreno koštala.

Naime, ova vila poseduje nekoliko apartmana i smeštena je tik uz šetalište i plažu, te je tako i odlična lokacija za turiste koji posećuju crnogorsko primorje. 

Kako bi troškove renoviranja sveo na minimum, Bojanić je sam morao da zasuče rukave i sve je radio sam, a priznao nam je i da majstora nije bilo ni za lek, te je praktično bio i primoran sam da radi.

- Renoviranje me je koštalo đavo i po. Sve sam ovo sam uradio, majstora nije bilo ni za lek, jer niko nije znao da radi keramiku i zidanje, sa jednim radnikom sam sve uradio - kazao je Bojanić za 24sedam, ističući da je u njegovoj kući uvek veselo i puno: 

- Moja kuća je puna rodbine, a najviše volim kada mi dođu od pokojne sestre deca i kad mene ne bude bilo oni su uvek dobrodošli - dodaje on. 

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija. Pevač ističe da u slobodno vreme vozi čamac i gliser i uživa u čarima leta i mora sa porodicom, a kako izgleda njegova vila pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike